Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire jön be a kislányos testalkat?
Figyelt kérdés
Pl ha valaki 30évesen 160cm és 45-50kg.2022. máj. 26. 12:01
31/48 anonim válasza:
Ha kitudom verni rá, akkor mi vagyok? [link]
Mert melle az nincs.
32/48 anonim válasza:
#31 Egészséges. Az, hogy kicsi a melle, egy dolog - ettől még nem olyan a teste, mint egy gyereknek.
33/48 anonim válasza:
32.-re
Akkor egyik ismerősöm gigapedo lehet, mert a neje egy sacc/kb. 150 alatti, thai nő.
34/48 anonim válasza:
Ismerek ilyen paraméterekkel rendelkező nőket és jól néznek ki, izgatóak. Ezzel együtt nem kislányosak. Ha középiskolásnak öltöznének nem jönne be, de rendes, sportos nőként nagyon is bejönnek.
37/48 anonim válasza:
A 34. alapján.
És mi van, ha normál testalkatú a nő, de a pasija diáklánynak öltözteti, és úgy szólíttatja magát vele, hogy "apu" "papa" "papamaci"...?
38/48 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nőm. 30 éves volt, 162cm, 46 kiló és gyakorlatilag semmi melle nem volt, úgy nézett ki, mint egy 13 éves, akinél épp csak megindultak a fejlődésben a cicik.
A szex baromi jó volt vele, de a fejében nem igazán volt rend, tele volt gátlásokkal és félelmekkel, részben azért, mert a szülei bigott vallásosak voltak, ő meg szégyellte, hogy 30 évesen már nem szűz (pfh!)
Akkor azt hittem, hogy majd a feleségem lesz, de megcsalt.
39/48 anonim válasza:
Ezért felesleges a pedofilia miatti hisztéria, mert az csak annyít jelent, hogy valaki bizonyos alkatú emberekhez is vonzodik, semmi mást.
40/48 anonim válasza:
Általában bejön...de ahhoz látnom kellene a konkrét nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!