Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Én ha a végén rá sza.hatok a melledre.
2/13 anonim válasza:
#1 Örülnék neki! Még análszex nélkül is megtehetnéd... 😁
3/13 anonim válasza:
itt ismertem emg egy csajt aki NAGYON szerette, és kívánta is minden szexkor átrakta a f/*rkam hogy oda menjek el.
tagadnám, ha azt mondanám nem volt jó. Volt hogy spriccelt is miközbe s*ggbe raktam.
A szexen kívül semmi más nem működött volna egyébként, ezt mindketten be is láttuk, csak szex volt más nem.
4/13 anonim válasza:
Van ilyen nő, de ez miért BDSM?
5/13 anonim válasza:
Imádom csinálni. Legjobb, ha bele is élvezhetek a párom popsijába.
18L
6/13 anonim válasza:
5-ösnek... ha csaj vagy hogyan élvezel rá?
7/13 anonim válasza:
Én, ha közben a csiklómat is izgatják
8/13 anonim válasza:
Szeretem. De kevesen tudjak elég keményen csinálni. Kb 1-2 perc után elmennek. 25L
9/13 anonim válasza:
Korábban randiztam egy lánnyal aki az első alkalommal amikor lefeküdtünk rákérdezett nincs-e kedvem áttenni a másik nyílásba. Hát volt kedvem - nagyon is! :D
Korábban soha nem kérdezett még így rá senki úgyhogy lelkesedésből fél órát “reszeltem” a popsiját és baromira élvezte. Igaz azóta sem találkoztam hozzá hasonlóval…
38F
10/13 anonim válasza:
9# kb mintha magamat olvastam volna. Ugyan így csináltam én is. Simán megkérdeztem a srácot miközben sexeltümk, hogy Nem akarsz seggbe dugni? Lefagyott a rendszer nála. De aztán benne volt. 25L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!