Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve van egy harmincas fekete férfi szeretőm titokban. Szerintetek lassan fel kellene vállalmom, hogy igazából az övé vagyok? 18/l
Kérdező nem az a baj hogy afrikai párod Vány hanem hogy mellette kihasználod azt aki alibiként van csak jelen az életedben.
Ha 30 éves a csávó akkor 12 év van köztetek, oké sok, de nekem is volt nem egy olyan gimis osztálytársam aki ilyen korkülönbségű kapcsolatban volt, és a mai napig együtt vannak pedig már 23 vagyok.
Miért nem mered felvállalni? A szüleid ellenzik, vagy félsz a megítéléstől ami ezzel jár vagy mi? Ha tényleg együtt vagytok és kölcsönösen kedvelitek egymást akkor szerintem felesleges ezt titkolni, meg közben egy másik embert becsapni.
csajszi ha korodbeli csávó tud arról, hogy kamu barát és dughat veled kedvére akkor igen... örülhet(sz)...
ha ő nem tudja akkor mindegy kivel csalod az megcsalás és ugyanúgy egy gerinctelen mozdulat.
Az egy másik dolog, hogy mennyire nem felnőttes a dolog, hogy az igazi pasid nem mered felvállalni... ergó gáz van a fekete sráccal, mert ha nem akkor szülők is belátnák, akikkel minden bizonnyal együtt élsz és ezért nem mered vállalni a dolgot..
igen gyere a savazással meg negatív pontokkal, de szigorúan csak akkor ha fenti részek egyike nem felel meg a valóságnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!