Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másfél éve van egy harmincas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve van egy harmincas fekete férfi szeretőm titokban. Szerintetek lassan fel kellene vállalmom, hogy igazából az övé vagyok? 18/l

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Aaaaz hungaryan. A néger meg chameruny ugye? :D
2022. máj. 25. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
én biztos nem hencegnék azzal ha egy olyannal kefélek ,gusztustalan dolog
2022. máj. 25. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Ennyi vagy. Egy néger ürítőzsákja, meg egy aranyos srác hazig ri¥nca. Így kell egy életetbleélned, szégyenben, k...aként.
2022. máj. 25. 15:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 25. 16:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen.
2022. máj. 25. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdező nem az a baj hogy afrikai párod Vány hanem hogy mellette kihasználod azt aki alibiként van csak jelen az életedben.

Ha 30 éves a csávó akkor 12 év van köztetek, oké sok, de nekem is volt nem egy olyan gimis osztálytársam aki ilyen korkülönbségű kapcsolatban volt, és a mai napig együtt vannak pedig már 23 vagyok.

Miért nem mered felvállalni? A szüleid ellenzik, vagy félsz a megítéléstől ami ezzel jár vagy mi? Ha tényleg együtt vagytok és kölcsönösen kedvelitek egymást akkor szerintem felesleges ezt titkolni, meg közben egy másik embert becsapni.

2022. máj. 25. 17:29
 17/21 A kérdező kommentje:
A "másik" sem panaszkodhat. Az ő korában rendszeresen szexet kap.
2022. máj. 25. 17:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem a szexen van a hangsúly, gondolom nem csak amiatt van veled, hiszen nem a ripanca vagy hanem a barátnője akit szeret. Morálisan ez elég visszás.
2022. máj. 25. 17:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sok 18 éves fiú örülne, ha lenne egy barátnője, akit rendszeresen megkap.
2022. máj. 25. 17:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

csajszi ha korodbeli csávó tud arról, hogy kamu barát és dughat veled kedvére akkor igen... örülhet(sz)...

ha ő nem tudja akkor mindegy kivel csalod az megcsalás és ugyanúgy egy gerinctelen mozdulat.

Az egy másik dolog, hogy mennyire nem felnőttes a dolog, hogy az igazi pasid nem mered felvállalni... ergó gáz van a fekete sráccal, mert ha nem akkor szülők is belátnák, akikkel minden bizonnyal együtt élsz és ezért nem mered vállalni a dolgot..

igen gyere a savazással meg negatív pontokkal, de szigorúan csak akkor ha fenti részek egyike nem felel meg a valóságnak

2022. máj. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!