Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi a fehér bőr, vagy inkább barna?
Fehérbőrű lány vagyok. Mindig napozni szoktam a nyáron, hogy “szexibb” legyek, de nem egészséges az erőltetett barnaság...
Szeretnék felhagyni vele, főleg azután, hogy egy ismerősöm meghalt áttétes melanómában.
De szerintetek egy rövid, nyári ruha lehet szexi fehér bőrrel is? Vagy egy short nem gáz fehér lábakkal?
Szerintem az egész nő a lényeg...
De konkrétan a kissé barnább bőr általánosságban szexibb.
De nálam ez nem szempont.
attól függ, úgy összességében milyen a színkomplexiód.
kicsit mediterrános összhatás esetén jól áll a barnaság, szexi.
viszont az európai átlagnak (a magyar átlagnak is) szerintem jobban áll a fehérség, nekünk többnyire nem elég sötét hozzá a hajunk, szemünk. nyár vége felé pedig, amikor mindenki le van sülve, valóságos egzotikumként hat a szép fehér bőr.
rövidnadrágot meg mindenféle lábú ember hord, mivel a hőséget nem lehet hosszú nadrágban elviselni.
Nekem pl. A fehér bőrű lányok jobban bejönnek, párom is szőke, kékszemű, hófehér bőrszínnel és imádom csak nyáron hamar leég :/
De kinek mi.
Nagyon szép a fehér bőr is lányoknál, teljesen rendben van nekem is tetszik.
A short nem gáz ,sőt nagyon szexi tud lenni!
és a #17 válaszadóval étek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!