Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira rettentő fontos a szájbaélvezés?
Képtelen vagyok rá, már a sperma szaga öklendezésre késztet, egyszer az első exem szó nélkül beleélvezett a számba, pedig mondtam, hogy legalább szóljon előtte. Kb 10 percig öklendeztem tőle, és hányingerem volt sokáig.
Utána nem is engedtem.
A mostani párom azt mondja,hogy elfogad így, de mégis mondta már többször,hogy legalább néha jól esne neki. Erre válaszoltam,hogy ne akarja már,hogy véletlen lehànyjam, hát őt nem zavarnà...
Mintha neki mindegy lenne csak legyen végre.
Szerintem nem az.
Amit az adott nő gondol, ahhoz kell igazodni... sajnos, vagy nem.
Én imádom, de volt olyan párom, akinél ez nem ment, hát kitaláltam más " játékokat"...
A privát üzenetre a válasz:
Köszönöm, hogy már a kérdés feltevése is olyan hangnemű volt, amiből így ismeretlenül is feltételezed rólam a kettős mércét.
Esküdni nem fogok egy ismeretlennek, és egyáltalán: mi a francfenének képzeled te magad, hogy másokat az életükre eskess? Vegyél vissza kicsit az arcodból...
A kérdés lényegi részére a válasz: nemtől függetlenül nem helyes, ha valamelyik félnek valamit akarata ellenére "kötelező" csinálnia. Azért nem tértem ki a válaszom során arra, hogy mi van azzal a pasival, akit a barátnője nyalásra kényszerít, mert nem erről szólt az eredeti kérdés. (Meg nem is magáról az orális aktusról, hanem konkrétan a szájba ejakulálásról szólt a kérdés, de ez már mellékes.)
A szexualitás arról kellene, hogy szóljon, hogy a két fél kölcsönösen élvezi azt, és ebből adódóan abból kellene állnia, ami mindkét félnek élvezetet okoz. Vagy legrosszabb esetben is az egyiknek semleges érzés. Amikor már valami irtóztató, undorító, vagy simán csak kellemetlen egyiküknek, azt egész egyszerűen nem szabadna erőltetni. Aztán erre a "kompromisszumra" vagy képes a másik fél, vagy ha ez annyira kardinális kérdés, akkor nem ők egymás számára a megfelelő társak. Bár nekem a magánvéleményem az, hogy bőven van elég kielégülési módszer akkor is, ha nem akarunk mániákusan minden lyukat betömni, meg teleélvezni.
F 30+
Te nem nő vagy ez az egyik.
Másik: magával a pénisszel semmi bajom.
Nincs húgy szagom.. wtf :D minden szex előtt intim mosógélt használok.
Volt 5 évig egy pasim, aki nem szeretett nyalni, az 5 év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányszor csinálta nekem, mégsem emlegettem soha. Elfogadtam úgy, felfogtam,hogy nem szereti csinálni. Érdekes,nem?
Annyira püdös a mi pinánk is mint a ti f@szotok. Vagy ti nem végzitek a dolgotokat? Megmossátok minden wc használat után? Vagy nektek nem izzad?
A kérdésre válaszolva, nektek is van előváladékotok, amit szopás közben undor nélkül lenyelünk. De a végeredményt ne legyen már kötelező...
Szerintem ne eröltesd a szexet férfiakkal.
Nem kötelezö program.
Menj jótekonykodj ahogy valaki mondta, nem neked való a f.asz.
Vagy próbálj nőt, az majd megért es szinten heteró lesz mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!