Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a baratom nem szexel velem, mert azt mondtam neki, hogy undorító szagot éreztem szex közben legutóbb?
Odabújt hozzám lefekvéskor, és mondta, hogy milyen szép volt a ma délutani szex, és tök boldog megint (mert mostanában kevesebb a szex és már kezdtünk aggódni). Én őszintén megmondtam neki, hogy én nem igazán élveztem, mert valami undorító szagot éreztem a péniszén (nagyon érzékeny az orrom).
Megsértődött, mert hogy ő közvetlenül előtte tusolt, mindig figyel az ilyesmire, ráadásul mivel a számba ment el, ő is érezte volna, de állítólag nem tudja, miről beszélek.. Utána sírva szagolgatta magát, de semmi..
Most megkért, hogy 3 hétig ne is álmodjak róla, hogy lefekszik velem, és időpontot kér laborba, hogy kivizsgáltassa magát. Persze alig szól hozzám azóta is.
egy részről jogos.
más részről, ha valamit érzel rajta, minek engeded, hogy a szádba csinálja!?
mond hogy nincs oboa, szex lehet amíg nem derül ki mki van ennyi.
amúgy ő is kicsit túltolja hogy 3 hétig semmi, meg sír?! olyan mintha hisztis nő lenne nem is férfi...
Isteni szerencse hogy egy párkapcsolatban csak két ember van és így nem lehet többször feltenni a kérdést (na jó, szeretővel még el lehet játszani kicsit átirva).
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Sok ember mondja azt, hogy mosdik rendesen.
Csak hogy az esetek többségében nem elég, és nem mindegy mivel!
A szagok nem azt jelzik, hogy megizzadtál, bepállott, hanem azt, hogy a testnedvek elkezdtek bomlani, ami nem órák kérdése. Ezt ugye érted.
Én a talpamat/lábfejemet, a hónaljamat, a fenekemet és a kukimat napjában 2x megmosom, és azt is kétszer teszem nagy gondossággal! (kétszer szappanozom, és nem csak "megsimizem", hanem tényleg alaposan megcsutakolom).
A tusfürdők meg a szappanok egy része arra jó, hogy a koszt lemosd magadról, de nem fertőtlenít, nem tisztít meg rendesen a testnedvektől, szóval az sem mindegy mit használ.
Most az a kérdés hogy megváltozik e az emberek véleménye a kérdésben szereplő neme által? 🤔
Mindenféle képpen bunkóság
Csak úgy elmondanám bunkókám, hogy a nőknek könnyű fertőzést összeszedni, ráadásul tőled is elkaphatott valamit.
A pasik sokszor tünetmentesek.
Jó lenne, ha úgy viselkednél mint egy felnőtt férfi, és nem úgy mint egy i.dióta kamaszfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!