Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a baratnőm nem szexel velem, mert azt mondtam neki, hogy undorító szagot éreztem szex közben legutóbb?
Odabújt hozzám lefekvéskor, és mondta, hogy milyen szép volt a ma délutani szex, és tök boldog megint (mert mostanában kevesebb a szex és már kezdtünk aggódni). Én őszintén megmondtam neki, hogy én nem igazán élveztem, mert valami undorító szagot éreztem lentről vegig (nagyon érzékeny az orrom).
Megsértődött, mert hogy ő közvetlenül előtte tusolt, mindig figyel az ilyesmire, ráadásul mivel a szájaban mentem el, ő is érezte volna, de állítólag nem tudja, miről beszélek.. Utána sírva szagolgatta magát, de semmi..
Most megkért, hogy 3 hétig ne is álmodjak róla, hogy lefekszik velem, és időpontot kér laborba, hogy kivizsgáltassa magát. Persze alig szól hozzám azóta is.
#8 Ezek szerint nem a mienk az elso ilyen eset a tortenelemben, pedig azt hittem! *irony off*
Kivancsi lennek, a tobbi kerdesnel milyen valaszok jottek, belinkelned oket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!