Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan minden nő csak azt akarja hogy a pasinak óriási méretű farka legyen? Minél nagyobb annál jobb és ennyi elég is?
megértem, hogy miért húzták le az ötöst, habár nagyon általánosságot nézve, igaza van, persze millió kivétel van. De tudom, hogy sokan lehúznak mindent, ami bántja az egót, vagyis nagy farkat ír valaki és a kisfarkú lehúzza.
Annyiban igaza van 5-nek, hogy alkalmiban a fizikális értékek fontosabbak (nem csak farok, kinézet, izom, haj, bármi). A farok méretet én inkább a
úgy mondanám, hogy olyanok keresnek nagy farkakat, akiknek sok-sok év tapasztalatuk van és most valami másra vágynak. Egy fiatal, tapasztalatlan, nem fog farkakat mérni, plusz őszintén a diszkóban ezt hogyan nézed? Amikor fiatal voltam és még diszkóba jártam, az egyetlen ami miatt tényleg farok volt a döntő, hogy volt néhány állandó résztvevő bulikban akik folyamatosan vittek haza lányokat, és azoknak hírnevük volt, és ha jó volt a hírnév, ergo "jó az ágyban", akkor jóformán sorba álltak a csajok, mert már úgy mentek bulizni, hogy "na ma este rámászok arra a srácra, mert én is akarok egy jó dugást"
Most komolyan minden férfi csak azt akarja hogy a nőnek óriási méretű melle legyen? Minél nagyobb annál jobb és ennyi elég is?
Tessék hülye kérdésre hülye válasz.
Ezt benézted kedves #12
Én speciel a kis mellekért vagyok oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!