Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ez a Cuckold dolog?

Figyelt kérdés
Tehát láttam hogy vannak ilyenek és elborzadtam...ez tényleg jó nekik vagy mi? Más reszeli a barátnőjüket és nekik ezzel semmi gond?

2022. máj. 23. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Furcsa dolog ez a "cuckold". Szerintem a legerősebb fétis. Sajnos én is szenvedek tőle. Az én esetem olyan szinten más, hogy már elmúltam 60 éves,(férfi), szexre gyakorlatilag képtelen, erekcióm van, de az aktus felénél elfogy az erő, és lekonyulok, gondolom nagy szomorúságot okozva a feleségemnek. Gyógyszer már nem segít, se a Kamagra, se a Szildenafil. Nyalok neki, amit szeret, de gondolom, szeretne folytatást, amire képtelen vagyok. Feleségem egy jó nő, még túl jó ahhoz, hogy mindennek vége legyen. Leültettem egyszer, és elmondtam mindent, hogy szeretném, hogy szeretkezne még. Meghallgatott, de nem válaszolt, illetve elzárkózott minden ilyen irányú kezdeményezés elől.Itt tartunk, mindent elolvasok, ami cuckold, és magamban őrlődöm. Egy pszichológus azt ajánlotta, hogy váljak el, legalább a feleségemnek legyen még (egy) esélye. Több mint 30 éve vagyunk házasok. Csak úgy dobjunk ki mindent? Nem gondolom, hogy a feleségem megcsalna, hiszen fel lett ajánlva minden lehetőség.
2022. máj. 24. 08:19
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es ez ilyen szemszögéből eléggé érthető. Párom is mondott hasonlót, hogy idősebb korában 'tarthatok' szeretőt, mert most is csak gyógyszerrel áll fel neki vagy reggeli merevedéssel. Én őszintén megvallva nem akarom később sem megcsalni vagy elhagyni, meglennék vele szex nélkül is; ha meg kinyal vagy megujjaz, vagy felcsatolhatós esetleg dildó vagy akármi az meg épp elég lesz középkorú nőként.

Én tuti nem válnék.

2022. máj. 25. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Èrdemes átfutni.Undorítónak nem mondanám,de lehet rossz vége.

2022. máj. 26. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!