Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok jó csajok fenekéről képet csinálni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 17:42
1 2 3
 21/28 SIDLER22 ***** válasza:
10%
Nem fogalmaztam meg világnézetet. Életszerű példát fogalmaztam meg.
2022. máj. 23. 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne hivatkozz a férfiakra és a szexualitásukra, kikérem magamnak! Ez a te dolgod, ne takarózz más férfiakkal.

2022. máj. 23. 18:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én inkább a facen avgy instán próbálok megkeresni ilyen lányokat. Mármint a képeiket. Ha van szexi képük, akkor azokat letöltöm. És néha ki is verem rájuk. De nem random nőknél. Volt főnöknőm ilyen, vagy volt randipartnerem, akikkel már nem tartom a kapcsolatot.
2022. máj. 23. 19:02
 24/28 SIDLER22 ***** válasza:
26%

Miaz, hogy "kikérem magamnak"? Hány évesek vagytok ti? 65?

Miért ennyire elutasító mindenki? Mit ártok én annak a csajnak ha lefotózom a seggét és otthon elrakom? Mi baja lesz belőle? Még akkor is ha kikerülne a netre. Mi történik ha kirakom? Mindenki aki látni fogja le fog esni neki, hogy Juliska nem az R betűs jelző tekintetében fotózgatta a saját seggét hanem valaki csak úgy lefotózta az utcán. Ja meg kiverik rá a férfiak. És akkor mi van? Mi történik? Valami őrszem látja mindezt és ítélkezni fog felettem? El tudnátok ezt magyarázni, hogy pontosan mi a probléma ezzel? Ez nem probléma, hogy emberi méltóság. Az emberi méltóság jelentése a wikipédia szerint az egyenlőség (ennek aztán semmi köze ehhez a témához),

a sérthetetlenség (ezzel hogyan sértem meg?)

és az elvehetetlenség (mit veszek el tőle? A fotonokat amik visszaverődnek a seggéről és az én kamerám szenzorán csapódnak be?).

2022. máj. 23. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
Látom nem erősséged az értelmezés. Én pl arra értettem a kikérem magamnak dolgot hogy megpróbáltad a férfiakkal összemosni a tevékenységedet. Te magad írtad ez a férfi szexualitás és viselkedés. Mivel férfi vagyok, ha erre még nem jöttél rá, ezért engem te ne mossál össze ilyen fszságokkal.
2022. máj. 23. 19:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Mennél ki németbe ott próbálnád meg ezt, el is ásnának érte.
2022. máj. 23. 19:18
 27/28 anonim ***** válasza:
71%
Sose csináltam ilyet de a tököm tele mikor ilyen f*szfejek ugatják hogy ilyenek a férfiak. Nem vagyunk ilyenek.
2022. máj. 23. 19:19
 28/28 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan vannak olyanok, akik vadidegen nők (ruhás) seggère verik ki? Ez már mindennek az alja.
2022. máj. 23. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!