Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti is szoktatok jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is szoktatok jó csajok fenekéről képet csinálni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 17:42
1 2 3
 11/28 SIDLER22 ***** válasza:
22%

Én szoktam. Valamiért jobban szeretem amikor nem egy előre beállított képet nézegetek hanem egy olyan csajt aki csak ment az utcán és lefotózom a seggit.

Egyébként a személyiségi jogok általában az érintett fél szociális védelmére vannak kitalálva. Vagyis egyrészt a személyiségi jogot sértő fotónak olyan helyzetben kell ábrázolnia a sértettet ami számára megszégyenítő (vagy olyan helyen van ahol nem kéne ott lennie és ebből probléma lehet utólag...). Másrészt meg olyan képnek kell készülnie amiről fel lehet ismerni valami egyedi tulajdonság által.

Szexisen öltözött Juliskának viszont semmi hátránya nincs abból, hogy lefotózod a seggét. Meg az arcuk sem általában a seggük fölött van szóval még egyedi tulajdonságot sem nagyon fotózol le. Amúgy meg ne vegyen fel fekete bőrgatyát meg cicanadrágot és akkor nem fotózom le ;)

2022. máj. 23. 18:21
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

"Miért kell a másikat leférgezni? Én beszéltem veled így? Akkor beszélj te is így velem ha én is veled további szép estét..."

Mert aki telibe leszarja mások emberi méltóságát, az egy féreg. Te pedig egészen nyíltan vállalod, hogy telibe leszarod.

2022. máj. 23. 18:22
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Ti csak a ruhára tudtok mindig hivatkozni? Legalább az ilyen pondró vállalja be h "jaa lefotózom mert egybites gyökér vagyok aki erre recskázik" azt kész. Felesleges itt az öltözékre helyezni a fókuszt, amikor te rajtad kéne hogy legyen, mivel te csinálsz valamit kérdezés/engedély nélkül és nem a másik fél.
2022. máj. 23. 18:24
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

"Egyébként a személyiségi jogok általában az érintett fél szociális védelmére vannak kitalálva. Vagyis egyrészt a személyiségi jogot sértő fotónak olyan helyzetben kell ábrázolnia a sértettet ami számára megszégyenítő (vagy olyan helyen van ahol nem kéne ott lennie és ebből probléma lehet utólag...). Másrészt meg olyan képnek kell készülnie amiről fel lehet ismerni valami egyedi tulajdonság által."

Neked is ajánlom figyelmedbe a #11-es választ. Elidegeníthetetlen jogod, emberi mivoltodból fakadóan, hogy eldönthesd, készüljön-e rólad felvétel. Teljesen független attól, hogy ki mit tart megszégyenítőnek.

2022. máj. 23. 18:25
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem fotóztam le ismeretlen nőket de még olyat sem akit ismerek csak úgy, mert jó csaj és jó a feneke.

Egyedül olyan fordult elő, hogy haver csajt lefotóztam amikor épp azzal szórakozott, hogy kitolta a fenekét, de ő tudott róla. Utána persze játékosan támadott, de egyáltalán nem vette zokon.

Amire viszont te gondolsz az pofátlanság.

2022. máj. 23. 18:35
 16/28 SIDLER22 ***** válasza:
9%

13-as vagyok.

Bocsi, de én inkább liberális elveket vallok vagyis minden emberi tevékenységgel nincs bajom ami a másiknak nem árt. Úgyhogy próbáljuk meg ezt életszerű példával modellezni ahelyett, hogy mindenki a saját kis világnézetét ideírja, hogy így meg úgy méltóság és egyebek...

Lefotózom egy bizonyos gatyában sétáló Juliska seggét. És? Mi történik? Hazamegyek és mivel senkim nincs (még) és ez a fajta gatya nekem tetszik ezért kicsapom rá. Mi fog történni? Pokolra jutok?

Tegyük fel kikerül a netre és Juliska (már ha egyáltalán megtalálja) lesz olyan nyomorék, hogy a férfiaktól ismert viselkedést és elfogadást félreteszi és beperel saját költségen 3 sorozatkép miatt amit a seggéről csináltam. Mi történik? Fogadok egy ügyvédet és lerendezzük azzal, hogy semmilyen egyedi azonosító jel nem látszik a képen és ezért ez a fotó nem sért személyiségi jogokat. Rosszabb esetben meg valahogy az jön ki a perből, hogy mégis csak sért személyiségi jogokat és a bíró eltekintve a férfiak szexualitásától meghozza az 50 000 forintos bírságot meg még legfeljebb a "kártérítést" arra a nagy emberi méltóságra.

2022. máj. 23. 18:36
 17/28 SIDLER22 ***** válasza:
7%
Ja és igen a tömeg felvétel. Juliska azt mondja a párjának, hogy csajos estére megy. Majd egy buliban készült képen látszódik, hogy valami random sráccal smárolgat. Tudtommal ezek ellen találták ki a személyiségi jogsértést fotókra (mert amúgy mi másért). Ez nem bűntetendő akkor?
2022. máj. 23. 18:38
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Nem,én nem szoktam.Normális férfiak nem fotózzák idegen nők seggét.
2022. máj. 23. 18:42
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Undorító dolog az ilyen és beteges... Megnézem a jó csajokat ez nem kérdés és le is fényképezem az ELMÉMMEL de ennyi keress egy nőt aki lefekszik veled... F
2022. máj. 23. 18:43
 20/28 anonim ***** válasza:
68%

18

"férfiaktól ismert viselkedést"

"férfiak szexualitásától"

Mire gondolsz? Idegen nők engedély nélküli fotózgatására? Akkor el kell keserítselek ez nem a férfiak ismert viselkedése és szexualitása. Csak a tied meg pár egyéné. Külön vicces hogy megjegyzed itt mindenki a saját világnézeteit fogalmazza meg, de a tied az egyetemesíthető, ezért el kell fogadni. A képzelt és kreált háttérország nélkül már nem tudsz érveket felhozni, miért kellene elfogadni ezt a tevékenységedet?

2022. máj. 23. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!