Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex közben gésagolyó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex közben gésagolyó?

Figyelt kérdés
Férfiak, mit gondoltok, izgató számotokra, ha kényeztetitek a lányt akiben gésagolyó van, majd a nyalás hatására sorban jönnek ki belőle? Izgató ez a látvány? Esetleg ennyi is elég ahhoz, hogy elélvezzetek pusztán érintés nélkül?

2022. máj. 23. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Izgató

De nem elég hogy el élvezek

2022. máj. 23. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyon izgató, de nem elég az elélvezéshez.

Tetszene egy ilyen játék ;)

2022. máj. 23. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semleges.
2022. máj. 23. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én nem láttam elég puncit életemben, vagy más játékszerről beszélünk, de a nyalás hatására nem tudnak csak úgy kijönni a golyók. De ki tudja, lehet, hogy van ilyen is...

Párommal van több ilyen golyónk, és rendszeresen használjuk orális szexhez. (Vagy van hogy anális szexhez, a golyók a puncijában vannak.) Nagyon izgalmas nekem is, de főleg neki, én azért ennyitől nem tudnék elélvezni.

2022. máj. 23. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan ráélveznék!
2022. máj. 23. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesen kipróbálnám, hogy valaki így nyalatja ki magát velem. Nem is annyira a golyó maga miatt, hanem hogy a csaj élvezete van így kimaxolva. :)
2022. máj. 23. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Te sem láttál még életedben puncit, vagy tudnád, hogy nyalás hatására nem jönnek csak úgy.
2022. máj. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!