Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bevállalós a szexben egy muszlim pasi?
Ezt a kerdest hogy kell erteni? Mert ez igy kicsit tag. A kereszteny pasik milyenek?
Szoval milyen muszlimra gondolsz? Egy melyen vallasosra, vagy csak papiron muszlimra? Egy iraki kis faluban élőre vagy Londonban élőre? Milyen korulmenyek kozott nott fel? Milyen a csaladja? Es ugy unblock milyen ő maga es mi szamit egyaltalan bevallalosnak?
Ennyi alapján nem lehet ezt megvalaszolni normalisan.
Nekem 2 muszlim baratom is volt/van mindketto mas hatterrel rendelkezik, es teljesen jol megvoltunk/vagyunk. Nem a vallasa donti el, hogy mennyire bevallalos (bar tovabbra sem tudom ez alatt mit ertunk pontosan, mert valakinek lehet en sem vagyok bevallalos - pl nem fogok buliban idegen ferfiakkal harmasozni, a parommal kettesben viszont mondjuk kiprobalhatunk ezt-azt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!