Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szolidabb, visszahúzódóbb Lányok legtöbb esetben sokkal odaadóbbak, bevállalósabbak, szenvedélyesebbek a szexben?
Figyelt kérdés
Én pl. legtöbb esetben anált "tanítok" és valóban ez a tapasztalat!2020. febr. 4. 12:21
1/7 anonim válasza:
Jó neked hogy egyáltálán találkozol visszahúzódóbb lánnyal. :'(
Én nem találok. :/
2/7 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs az exo/introvertált személyiség és a szexualitás között, nem ennek a függvénye. Az alamuszi nyuszi ettől még nagyot tud ugrani, de nem lehet általánosítani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ismerem a "munkásságod" egy részét, legalábbis láttam pár házivideót a neten ezzel a nick-el! Ha tényleg te vagy az, óriási gratula!!
4/7 anonim válasza:
Nem minden esetben, de sokszor kompenzáció, énvédő mechanizmusok eredménye.
5/7 anonim válasza:
Mert ők irányíthatóbbak mint a nagypofájú, erős egyéniségű egyedek.
Azt hittem ez minden tapasztalt férfinak evidens.
6/7 anonim válasza:
"...anált "tanítok"..."
Nem lehet hogy simán csak s*ggbek*rod őket? Ez valami Woodman-szerű OKJ-s análhercegnő képzés lehet! Mennyi az óradíj? Elmélet is van meg gyakorlat is?
😂😂😂
A GG-n fent vagy ha nem kamuneved van. De hogy a kérdést is figyelembe vegyem:ahány nő annyi temperamentum. Attól simán falhatja a pasikat hogy nem visong falkában a barátnőivel valami puccos didzsiben, vagy más bulihelyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Így van, van feltöltve néhány videóm (arc nélkül) GG-re (is).. A "tanítás" pedig arra értendő, hogy sok esetben első vagyok akinek hagyják, a titkom pedig annyi, hogy nem erőltetem, sokkal inkább felkeltem az érdeklődést, elérem azt, hogy Ők maguk legyenek kíváncsiak a folytatásra! És működik, olyannyira hogy már "beavatott" Lány is hozott újat. Sajnos nem édeshármasra, csupán "tovább ajánlott", de a lényegen nem változtat.
2020. febr. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!