Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kik csakis párkapcsolat mentes szexualitásra vágytok, mi miatt nem akartok párkapcsolatot?
akkor csak a farok kellett, amúgy nem volt energiám, és nem kívántam párkapcsolatban lenni
ahhoz mindig dolgozni kell, hogy megtartsd
Nyitott kapcsolatot az exem óta. Igaz már előbbre is foglalkoztatott a gondolat, vhogy nem megy a monogámia.
Sose csaltam meg.
Adni és kapni is szeretek, mivel szeretem dominálni a ffit, az is oda vissza. Élvezni, ahova sikerül, v. ahova szeretne.
N
Fuuu, ez az ABC pontokba szedett szexualitás, meg elvárások felsorolása és annak megfelelniakarás. Siralmas komolyan. Ez tipikusan a mai "OK vagy Del" mentalitás, köszönhető a mádiának és a csodadigitalizációnak. Jobbra vagy balra húzzuk.
Mennyi match és like meg bekövetés. Ez dönt.
Még véletlenül se egy hosszú séta a Dunaparton, este kavicsdobálás a vízbe, összebújva, átölelve hanyattdőlve és behunyt szemmel simogatva-szeretkezve. Ááá, a filmezzünkrendeljünkpizzát az esti program.
#3 tök jó, hogy ezt leírtad, nincs tinderem, sose érzetem, hogy kéne. Az elvárásokat se és szerencsére nincs megfelelési kényszerem, már 20-on éves koromtól.
És amit a végén írsz, pont ezt szeretem, csak ahogy írtam nyitott legyen.
Sokszor ismerkedem, szólítanak le utcán, boltba pl.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!