Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobbra vágyok?
3 éve együtt vagyok a barátommal, akit szeretek, viszont a szexet nem igazán élvezem. Kissé elhízott és nem rendelkezik túl nagy mérettel.
Tudom mennyire szánalmas vagyok, de mindig az jár a fejembe, hogy mi lenne ha..
Nagyon lassú a szex vele, hamar elfárad és elélvez.
Mindig hiányérzetem van miatta.
Mit tennétek?
nem nagyobbra vágysz, hanem kielégülésre... ez nem méret kérdése
vegyetek szex könyveket, izgalmas együtt olvasni, az ottani dolgokat kipróbálni
Sportolj vele! Menjetek el futni, és mondd neki, hogy csak akkor van szex, ha veled végigfutja a távot.
Ergo, kénytelen lesz lefogyni és előbb-utóbb nagyobb lesz a "kitartása" is... :,D
Nem vagy szánalmas, hanem egyszerűen csak nem passzoltok össze az ágyban. Nem nagyobbra vágysz hanem jó szexre, amit nem kapsz meg.
Azt tedd hogy szépen leültök és elmondod neki ez így nem jó neked. Figyeljen oda rád, arra hogy kielégítsen, hogy neked jó legyen (ismernie kellene már annyira hogy magától tudja mit hogy szeretsz). Ha nem változik a helyzet akkor tudod mit kell tenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!