Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megyek, milyen virágot vigyek?
#6:
Te kikkel randizol?
Én első randira, ha vakrandi akkor is, mindig viszek egy szál virágot...
14-es jo kerdes, nyilván voltak erdekes alakok is xd
De nem tudom, nekem pl fura is lenne elso randira virag, csokit meg ilyeneket kaptam mar, de annak en sem orulnek, ha egesz talalkozo alatt szorongani kellene meg mindenki latna, hogy most ez egy randi. + ha valami aktiv program is van ott sem elonyos, ha nem lehet hova rakni a viragot.
#6 azért járnak szegény jószívű, bamba srácok prostihoz randi helyett, mert nem igazán szexik a nők szemében.
De amúgy igen, nem kell virág a prostiknak. Azt nem gondolom, hogy az erőszakos vendégeket szeretnék, én azt látom rajtuk (amit egyébként bármilyen átlag munkahelyen dolgozó emberen), hogy megpróbálják élvezni a dolgot, aztán ha nem lehetséges, akkor minél könnyebben túllenni rajta.
Szerintem a pszichóktól és a szerelmes lúzerektől vannak rosszul. És a virág, hát igen... az a szemükben az utóbbi kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!