Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gond lenne? Fiúk titeket ez zavarna?
Figyelt kérdés
Előjáték alatt nagyon feltudok izgulni(csókok,érintések,simogatások, erogén zónák) és mire lejjebb is leérne a barátom a szájával addigra már nagyon nedves leszek. Emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, és nem hagyom neki az orált, leállítom. Nem tudom, hogy így is szívesen csinálná, izgatná vagy kicsit "taszítaná" a dolog.2022. máj. 22. 08:35
11/24 anonim válasza:
Esetleg súgd oda neki, "nézd csak, készítettem ide Neked zsebkendőt..."!
Tudni fogja.
12/24 Lazy Lover válasza:
Ezzel semmi baj nincs az lenne a baj ha száraz lennél
14/24 anonim válasza:
Melyik szellemi rövidnadrág pontozott le?
15/24 StevenUp válasza:
ma 09:23
Akiknek fáj az ha van véleményed. Üdv a gyk világában 🤷♂️😀
16/24 anonim válasza:
Nyugi
A hetero pasik 99,9%-a szereti a punciszaftot.
Sőt büszkék vagyunk rá, hogy miattunk nedvesedik be a csaj
Ez kb olyan nálatok, mint nálunk a merevedés. A száraz punciba nem lehet berakni, ahogy a puha farkat sem lehet begyűrni.
17/24 anonim válasza:
Itt tényleg inkább a barátod az illetékes.
De személy szerint nekem tetszene.
18/24 anonim válasza:
Nem zavarja őket (téged zavar az előváladék szpás alatt?), és hidd el, ha nem állítanád le, hatalmasan élveznél a nyelvétől.
19/24 dregor válasza:
Az, hogy nem engeded? Igen zavarna. :D Az, hogy tocsógosra izgattalak és ezt még fokoznám is nyalással, az egyáltalán nem, sőt... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!