Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bejön az ilyen test?
Figyelt kérdés
Vagy ez már túl sovány / csontos / lapos / nőietlen?
Sajnos én nem ilyen vagyok, de számomra ez az "álom alak" (talán picit formásabb fenékkel).
2022. máj. 22. 00:52
31/34 anonim válasza:
Nem rossz, de valahogy nem indít be, egyáltalán nem. Nem tudom megfogalmazni, egyszerűen olyan kis kevés: sehol egy kis fognivaló, sehol egy kicsit bőségesebb forma, vagy valami izgató kis szabálytalanság. Nincs rajta semmi, ami felébresztené bennem az ősférfit.
Viszont ha plakátra kell egy visszafogott alakú, esztétikus, szoborszerűen unalmas nőalak, arra tökéletes.
32/34 Noren1989 válasza:
Én szeretem a vékony nőket.
33/34 anonim válasza:
Elmegy kategória a számomra! Jobban tetszene ha lenne rajta még egy pár kiló!
34/34 dregor válasza:
Nincs vele bajom, bár engem jobban érdekelne, hogy neked milyen alakod van most, amiről ilyen vékonyra akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!