Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akkor csináltok ilyet ha bejön egy csaj?
Figyelt kérdés
Egyik pasi bizonygatja, hogy neki a minél nagyobb mellek jönnek be. Nekem 85 C a mellem, és mégis egyfolytában nézi, mondta is viccesen hogy nehéz szemkontaktust tartani.Egyszer jatszottunk egy olyat, hogy mindenki egy olyan részt fogjon meg a másikon, amit mer. Ő egyből a mellemhez nyúlt. Volt hogy csak beszélgettünk, utána kimentünk a konyhába és láttam, hogy áll a farka. Azt is megkérdezte hogy lent szoktam-e borotválni. Szerintetek?2022. ápr. 13. 17:07
2/7 anonim válasza:
Csak 1 luk leszel neki,semmi több.
3/7 anonim válasza:
"Egyszer jatszottunk egy olyat, hogy mindenki egy olyan részt fogjon meg a másikon, amit mer." - gondolom, nem te találtad ki, hogy ezt játszátok! Mit fogtál meg rajta? Egyszer fogtok olyat játszani, hogy "kint a bárány, bent a farkam". :D Hány éves vagy, amúgy?
4/7 anonim válasza:
Jah, azért ha megcsöcsörészett a tag elég nyilvánvaló jele annak hogy meg is akar búbolni :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem, kamu a kislány, és semmilyen pasival nem volt kalandja, csak szeretné.
6/7 dregor válasza:
Nos, ha találkozunk, akkor megmutatom, hogy mit csinálok, ha bejön egy csaj. ;)
7/7 Dzsoki válasza:
Kérdező! Te mit fogtál neki,miután a cicidet fogta? Szerintem,nem kizárt,hogy kamu a kérdés. Egyébként relatív,hogy mekkora a kicsi és mekkora a nagy mell. Egyébként,mondjuk egy 85 C mérethez,nem mindegy,hogy 50 vagy 90 kilós nő tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!