Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Saját magamra felizgulok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját magamra felizgulok, minek nevezik ezt?

Figyelt kérdés

Veletek is előfordul, hogy a saját félmeztelen testetek látványára felizgultok? Vagy akár lehet ez egy félmeztelen kép is.

Minek nevezik ezt? Van erre valamilyen kifejezés?

Nem vonzódom egyébként a saját nememhez, viszont ha látom magam lenge öltözetben, akkor egyszerűen "megkívánom magam". Egyébként nem arról van szó, hogy annyira meg lennék elégedve a testemmel.

Nem vicc a kérdés.

2022. máj. 21. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Önimádat
2022. máj. 21. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt vettem észre mostanában. Nem vagyok önimádó 1es.
2022. máj. 21. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Narcisztikusság. Igaz ez az önimádat.
2022. máj. 21. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is ezt érzem, amikor magamat látom a tükörben.
2022. máj. 21. 23:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül, így legalább vannak, akik értik, hogy miről beszélek. Ennek az égvilágon semmi köze nincs az önimádathoz vagy túlzott önelégedettséghez.
2022. máj. 21. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ez csak az esztétikáról szól. Nem kell ehhez betegnek lenni.
2022. máj. 21. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Autoszexuális
2022. máj. 22. 00:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is teljesen odavagyok magamért, mikor a tükörbe nézek meztelenül. És nem vagyok önimádó, épp ellenkezőleg, önbizalomhiányos vagyok. De tükörbe nézve azt érzem mindig, bakker, baromi jól nézek ki. (Nem vicc).
2022. máj. 22. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:

#3 vagyok. Örülök hogy tisztába raktuk a kérdésed.

A második mondatom ezért is sejteti, hogy tévedhetek. A további felvetésekre így már tudok reagálni. Én mindkét nemhez vonzódok.

És igen ahogy #8 írja szeretem magam. És tükörben látva magam időnként elcsábulok.

Kérdező írod, hogy teljesen nem vagy megelégedve magaddal...

Hát nem tudom. Időnként próbálom kritikusan nézni magam. De ha bejövök magamnak ...

Csak nincs baj velem! És hát a férfiak visszajelzése. Amit kisugárzunk magunkról. Sokat segít a helyes önértékelésben 😊

2022. máj. 22. 17:21
 10/12 dregor ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy igazán az tetszik, amilyen látványt a partnernek nyújtanál és az általa adott reakció (amit te képzelsz el az adott helyzetben)?
2022. máj. 23. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!