Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha néha felizgulok magamra?
Figyelt kérdés
Más is fel szokott izgulni magára néha, ha úgy van?
Fiúk és lányok válasza egyaránt érdekel! 24L
2016. okt. 10. 20:27
3/7 anonim válasza:
Nem gáz, én is szoktam a saját képemre masztizni. A sok testképzavaros ember között szerintem egészséges, ha valaki jóban van önmagával, és szereti a saját képét látni! :)
4/7 anonim válasza:
Magamra még sosem, de rád lehet ha küldesz képet magadról!
5/7 anonim válasza:
Esetleg ha küldesz képet (amire fel szoktál izgulni), jobban meg tudjuk ítélni.
6/7 anonim válasza:
Sokszor fényképezgetem magam és arra verem ki :) 18/F
7/7 anonim válasza:
lányoknak szokták is ajánlani, hogy masztizni úgy, hogy ülsz, és tükröt támasztani magad elé, hogy odaláss a puncidhoz.
Szóval nem az, hogy gáz, hanem még ajánlott is! :)
én még sosem izgultam magamra.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!