Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik azt írják nem kell a vékony és rövid pénisz mégis hogy gondolják?
🤣🤣🤣
Na és, ha a csávónak van egy vadonatúj Ferrarija? Golf pálya és luxusvilla? 🤦♂️ Érdekes egy phasz alapján megítélnek valakit... fura!
Oké 10-es te normális vagy én is az vagyok és elég magas az intelligenciaszintem ahhoz, hogy ilyenekkel sértegessenek 16 cm-el oké vagy, 13 cm-el NEM vagy pasi.
Ha új TV-t veszünk is nem 3 cm-ért és a TV-hez még érzelmek, emlékek sem fűznek, mint egy pasihoz. Ezek vagy nagyon gonosz nők, vagy ahogy te írod troll cseppgyerekek! Igazad lehet 😇
Senki nem bant titeket amiert nincs 16-os farkad. Viszont arrol nem tehet a no se, ha nem erzi szex kozben a koktelvirsliteket. Ha nem passzoltok, akkor miert kellene melletted maradni? Szexeljen csak a te kedvedert?
Egyebkent a szexen kivul pont a kerdezo a masik oka, hogy en sem szivesen kezdek kisfarkuakkal. Rajtam senki ne verje le a komplexusait xd
14-es egy tipikus vadszűz incellány. Életében nem volt még köze férfihoz. Ezt bizonyítja az
'en sem szivesen kezdek kisfarkuakkal'
lóditása is. Bár ez lehet igaz, mert ha egyáltalán nem kell férfiakkal akkor az is igaz hogy kisfarkúakkal sem~
Az nincs senki homlokára írva, hogy mekkora a pénisze. Szóval... Incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!