Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisméretű pasik! Miért gondoljátok, hogy a nőket zavarja a kis mell?
Mindig lecsekkolom a pasit mielőtt felmennèk hozzá. Csókolózàs közben kis simogatás, így már nem ér kellemetlen meglepetés az ágyban.
Ha kicsi a farka addig el sem jutunk.
Ez a legjobb mindenkinek, nincs csalódás vagy sértődöttség.
Mèrt hordanak push up melltartót? Mert nem zavarja őket?
Volt randim ami dugással végződött. A csaj levette a B s melltartót es olyan cicije volt mint egy 10 évesnek.
Egy krva nagy àtbaszàs.
"De engem nem zavar ha valaki azért nem ismerkedik velem mert kicsi a mellem!"
Aha persze.
Nagyon tetszene neked egy pasi, de megmondaná hogy kicsi a melled és elhajtana.
De téged nem zavarna.
Francokat nem, mit kell itt nagyképűsködni.
engem nagyon zavar, hogy kicsi a mellem, mert ez igenis hátrány
de sose szólnék meg senkit amiatt, mert kicsi a farka
sőt ha valóban ez lenne a bajom, kitalálnék valami más szakító okot
nem lelem örömömet abban, ha mások önbizalmát rombolom
"Nagyon tetszene neked egy pasi, de megmondaná hogy kicsi a melled és elhajtana."
Nem azt mondta, hogy tetszene neki, azt mondta, hogy nem venné magára. Az önértékelése nem kapcsolódik a mellbőségéhez, ezért simán elfogadja, ha valakinek nem tetszik. Ez nem nagyképűség szerintem.
Gyakori, hogy a mell- és péniszméretet állítjuk párhuzamba, de nem egészen jó metafora.
Egy férfi önértékelésének egyik sarkalatos pontha a saját szexuális teljesítménye, márpedig a legenda úgy szól, hogy a nők csak addig érik be a kis pénisszel, míg egyszer meg nem tapasztalnak egy nagyot, mert utána mindig azután sóvárognak (és ugyebár hiába is állítják ennek az ellenkezőjét, mert csak nem vallják be, vagy még nem tapasztalták). A kis péniszű férfi attól tart, hogy soha nem lehet teljes értékű férfi szexuális értelemben.
A női mell ezzel szemben egyszerűen esztétikai kérdés - azt azért szerintem még senki sem állította, hogy a férfiak csak addig maradnak egy apró mellű nővel, míg egyszer a kezükbe nem akad egy nagy, ami azonnal megbabonázza őket, és mindent átír a fejükben. Vagy olyat, hogy egy kis mellű nő mellett a férfiak sosem élnek meg igazi orgazmust.
Szerintem a női mell méretének inkább a férfiak magassága a megfelelő párja. A pénisz méretére sajnos nem tudok olyat mondani, ami a női oldalról értelmezhető lenne.
Na 4-es, ez mondjuk egy baromi gyenge kifogás, amit tipikusan az “engem nem
zavar” kismellűektől hallottam, akik nevetséges módon tömték a szúnyogcsípéseket kb C-D kosárra.
Érdekes módon mindig kapok tömésmentes melltartót a B-s méretemre, ahogy az A kosaras barátnőm is.
Igaza van a kommentelőnek teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!