Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csókoltatok már meg lányt szimplán amiatt mert letört volt és szerettétek volna hogy jobb kedve legyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 15:56
11/14 anonim válasza:
Én csókolni nem csókolnám, nem akarnám, hogy félre értse a szándékaim. Néha bennem van az hogy szívesen adnék szeretetet mindenféle hátsószándék nélkül főleg ha szomorú lányt látok, ilyenkor inkább szívesebben ölelnék meg és homlok puszit adnék neki ha jó a viszonyunk és nincs senkije és nekem sincs.
13/14 anonim válasza:
Volt olyan időszakon, hogy minden szép lányra rámentem volna. És csaptam is a szelet soknak, voltak kalandjaim is bőven, de smárolás tényleg számtalan volt, férfi létemre imádok csókolózni.
14/14 anonim válasza:
Ja és mégvalami: mikor egy csaj, aki nagyon tetszett, szomorú volt, akkor en is az voltam, és ha jókedvű, akkor én is. És igen, mindig fantáziáltam, hogy majd én feldobom a kedvét, gondolom nem kell ecsetelnem, milyen módszerekkel (nemcsak smárolás). 13as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!