Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik láttátok a 365 című filmet nektek mi a véleményetek róla?
Én mindkét részt láttam. Komolyan érdekelne mi a véleményetek a történetről női szemmel. Remélem mondanom sem kell, hogy nem csak annyi választ várok, hogy jó vagy rossz volt. (Bár már kimondtam :))
És szerintem külön elemezzük a két részt. Mert szerintem eléggé ellentmondásosak. Így jobb, ha külön elemezzük őket. Szerintem…
Most néztem végig a filmet 2-es válaszoló! Nem tudtam így cím alapján, hogy ez az a bizonyos Natascha Kampusch film.
Csak annyit mondhatok: Nincsenek erre szavak…
Teljesen egyetértek az első válaszolóval, a filmajánlással is, az a film valóban sokkal többet mond és mutat arról milyen egy emberrablás, nem éppen túlfűtött szexualitással éli meg egy nő. Örülök, hogy megnézted.
Én még szeretném hozzátenni, hogyha az emberrabló nem egy "sármos"(szerintem sem az) és baromi gazdag férfi köntösébe lenne bújtatva akkor egy felháborítóan megalázó film lenne mindenki számára. Így csak annak megalázó, hogy ilyen szerepbe vannak beállítva a karakterek, akik átlátnak a nagy átlag fogyasztók beteges és szélsőséges vágyain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!