Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szolnátok ha azt mondaná a pasitok mikor elmentek mondjuk hétvégére a barátnőitekkel valahova, hogy nyugodtan csinálj amit akarsz nem fog megharagudni?
En ugy éreztem mikor simán eljárkálgattam haverokkal hogy a barátomnak ez pont kényelmes is hogy másokkal eszek iszok, esetleg más pasik fizetnek, es nem neki kell, de ő meg kapja a szexet tolem.
Alig járt el velem valahova leginkább csak a 4 fal közt viltunk vagy sétáltunk csak egy fagyival, mint vmi olcso filmben ahol egy helyszinen zajlik az egész film.
Amugy is egy hideg rideg ember volt velem, 1 év mulva ugy elmentem szórakozni, hogy össze is jöttem mással őt meg ki is dobtam. Akivel osszejottem meg visz magával mindenhova es minden őrültségben is benne van velem, együtt zajlik az életunk!
Az ex valszeg azért kellett az eletembe hogy megtanuljam ezt értékelni hogy vki VELEM van a szabadidőben VELEM megy szórakozni nyaralni szülőkhöz atb stb azaz egymás életének részei vagyunk.
Szakítanék vele, mert aki kinézné belőlem, hogy amúgy "azt csinálok amit akarok" címén bárkivel megkeféltetném magam, olyan emberre sincsen szükségem.
Mert egyébként természetes, hogy nem szabja meg nekem mint felnőtt nőnek, hogy mit tegyek - csakhogy nekem eszem ágában nem lenne pl megcsalni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!