Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Uborka masztihoz ?
Figyelt kérdés
Méretes, jó kemény-popóba,punciba.2022. máj. 19. 13:26
4/13 anonim válasza:
Alaposan mosd le (bár az a biztos ha gumit húzol rá) és hajrá, egészségedre :) Egyben, nem szeletelve 😂
6/13 anonim válasza:
Ki lehet nevetni meg fikázni de Én, személy szerint, kifejezetten szeretek uborkával maszturbálni..
Magam sem tudom miért de számomra ad valami pluszt.. Mint ha olyankor extrán “r!bancos” lennék vagy ilyesmi,.
7/13 anonim válasza:
szerencsére van annyi pénzünk, hogy megengedhessünk magunknak szexjátékokat.
8/13 anonim válasza:
Hát, egy dildó kb 1000 ft-tól van és legalább nem dobod ki 5-10 perc után, hanem évekig jó. Nekem ez nagyon szegényes viselkedés, ahogy a hetes is írta. Meg utálom ha valaki kidobja az ételt valami hülyeség miatt (gondolom nem eszed meg utána 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!