Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen segédeszközöket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen segédeszközöket szerettek használni masztihoz?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Csak az ujjamat.
2021. dec. 25. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ujjam,banán,ubi,répa,kolbász.Ezek szigorúan gumival.
2021. dec. 25. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dildo vagy vibri + néha plug

Nagyon ritkán jól esik egy kis 'fájdalom' és mivel ezt egy ideje nem kapom meg, mert nincs partnerem, kénytelen vagyok magamnak előidézni. Kötéllel szorosan megkötöm a lábaim (esetleg terpeszben ki is kötöm az ágy 2 sarkához). Maga a kötél szorítása, dörzsölése is izgat a csuklómon vagy bokámon, de ha a lábaim kikötöm, az plusz izgató, hogy nem tudom úgy mozgatni se ahogy akarom, mert a kötél nem enged.

Tudom elcseszett furán hangzik, de mivel sub vagyok, egyszerűen nekem egy idő után nagyon hiányzik, hogy érezzek ilyesmiket is. Persze ha van partnerem akkor könnyű, de ha nincs, akkor is őrülten hiányzik. Nekem ez a szexualitás része, nem nagyon tudom nélkülözni.

De pl az hogy befogom magamnak a szám és orrom vagy a nyakamat szorítom maszti közben, az minden 2. alkalommal tuti van.

2021. dec. 25. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Dildo, plug.
2021. dec. 25. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Vibrátor,dildó és persze az ujjam.
2021. dec. 25. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Vibrátor
2021. dec. 25. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ujjam, vibrátor
2021. dec. 25. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
ujj és dildó
2021. dec. 25. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Csakis ujjakat.
2021. dec. 25. 23:59
 10/10 manly ***** válasza:
Jó a krinolin
2022. máj. 21. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!