Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért nem élvezhetek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem élvezhetek el spriccelve mert nem akar takarítani a pasim?!

Figyelt kérdés

Ezt csinàlja, ő mindig elmegy én meg soha mert macerás takarítani.

Más pasik sem szeretik ezt?

Mit tegyek?

2022. máj. 18. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy szeretem oda vagyok érte, de én előre felkészülök előre. Ha meg elkap minket a hév akkor meg így jártunk, és takarítunk.
2022. máj. 18. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem egész életemben ez volt a halálom, ha valaki előre ép ésszel, mindent megbeszélve :

Na akkor kész vagyunk mindennel ? Kezdhetjük ? OK.

Na akkor gyerünk - Módon szeretkezett.

Ebből biztosan felszabadult, felhőtlen élvezkedés lesz ugyebár ?

2022. máj. 18. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező, sajnállak nagyon. Nem is értem egy ilyen földbedöngölően felsőbbrendűségiegoizmusban szenvedő pasival mit lehet kezdeni. Fúúúj.

Persze volt egy ismerősöm (nő), aki azt vallotta :

Minden pasit meg lehet szeretni !!! "egy bizonyos szintig" !!!

és ha ezt nézem , akkor értek mident mindekinél, aki nő létére itt panaszkodik, de egyúttal sajnálom is őket, hogy behódolnak mindenféle elnyomásnak.

2022. máj. 18. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha te takaritanád ezután???
2022. máj. 18. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem a párom kigúnyolt úgymond az elején, szarul is éreztem magam hogy spriccelve élevezek el,aztán kb rá 1 hónapra már boldogan lefetyelte a puncimról.

Kérdést is írtam ki akkor,mert szarul éreztem magam ez miatt,de nagyon is megtetszett neki

Mi mindig teszünk az ágyra,kanapére plussz törölközőt vagy plédet és így nem kell azon gondolkodni hogy hova fog menni.

És nálunk ha ő (férfi) élvezik akkor egyszerre megyünk is utánna zuhany, mert persze mindenhol spermás vagyok. Én többször is elélvezek szex közben, olyankor nem szoktuk abba hagyni hogy most na ,mennyünk zuhany.

Csak azért írtam ilyen hosszan mert ugyan így voltam,olyanokat mondott hogy bepisiltem stbstb.

De aztán megtanulta élvezni, nem is akárhogy! ;)

2022. jún. 6. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!