Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő nem hord melltartót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem hord melltartót akkor miért gondolják kurvának ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 19:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert ez amolyan társadalmi konvenció. A mi kultúránkban nem illik megjelenni lógó csecsekkel.
2022. máj. 17. 19:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem még sose gondoltak annak, pedig jóformán sose hordok, igaz 75a mellre kb felesleges is. Hacsak nem olyan a ruha szabása, hogy nagyon kell alá, nem veszek. De nálam kevesebb nőket is tudok akik nem hordanak, lehet ezt is ízlésesen csinálni, nyilván nem a legfeszülősebb garbot veszi fel az ember ilyenkor
2022. máj. 17. 19:38
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Nelem 95D és inkább nem hordok mint igen... nem veri a köldököm, nem lóg, de nagy. Csak blúznál szoktam hordani ami átlátszó kicsit.
2022. máj. 17. 19:41
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Mert ilyen téren az emberek nem túl elfogadóak, és van egy olyan tévhit hogy egy nő, csináljon is akármit azt mindig a férfiak figyelméért teszi.

Sok ember képtelen megérteni hogy vannak nők, akiknek kényelmesebb melltartó nélkül, és pont.

2022. máj. 17. 19:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A mi időnkben annyi csaj hordott, mint amennyi most nem. Tök jó volt!

És még csak kurvának sem néztük őket...Csak néztük.... :)

2022. máj. 17. 19:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez nem igaz, hogy kurvának néznek bárkit is emiatt.
2022. máj. 17. 20:06
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
#3: és nem szoktak megbámulni, nézni rád, szemmel keresve, de nem találva a melltartó átütő vonalát?
2022. máj. 17. 20:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem hordok, pedig nyáron simán felveszek feszülősebb és áttetszőbb felsőket, de mivel nagyon vékony vagyok és csak B kosaras a mellem, ezért a kutyát nem érdekli. Kurvának meg aztán végképp nem néznek miatta.
2022. máj. 17. 20:26
 9/21 anonim ***** válasza:
16%

Azt hiszem egy kicsit olyan a gondolatmenetük: 1 Hüüü ezen a csajon nincs melltarto. 2 Atyaég de felizgultam, kezd merevedni. 3 De jo lenne szexelni vele!!!! 4 De ugyis lekoptatna, mert tul jo hozzám. 5 Azért este majd erre gondolva fogom kiverni. De már most is jo lenne azt tenni mert nagyon izgato 6 Pedig de jo lenne felszedni, de nem merem megszolitani. 7 Áááá biztosan elzavarna, de engem nem lehet elzavarni! Mit képzel ez magárol? Kell a kutyának! Biztosan egy prosti amelyik sok pénzt szeretne tölem leszakitani a semmiért. Fujjjj!! Rossz prosti!!! Miért nem vesz melltartot az ilyen?

(Persze ez egy pillanat alatt átzug a gondolatain:-)

2022. máj. 17. 20:38
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak siman krva, de szuzkrva az ilyen no:D megjelenik full atlatszo csocsokkel aztan kiakad ha bamuljak. De addig nem jut el az agya hogy normalis ember eltakarja azt amire nem akarja felhivni a figyelmet.
2022. máj. 17. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!