Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el magamat?
Nem tudom én vagyok e az egyetlen, de gondoltam megkérdezem tőletek, hátha tudtok segíteni.
Nő vagyok, szeretném kipróbálni a pisi szexet. Régóta vonz ez a fétis és a párom is benne van. Nem csak kapni, de adni is szeretném. Viszont hiába kell nagyon nagyon egyszerűen nem tudom magamat elengedni. Már azt sikerült elérnem, hogy a kádban tudjak pisilni, de sajnos a szobai körülmények között nem sikerül. Ez gátol engem a spriccelős orgazmusban is egyébként (amikor érzem, hogy jön, akkor akaratlanul is visszatartom) , így jött az ötlet, hogy először ezt próbáljuk ki. Valakinek van valami tippje, praktikája erre?
Privát üzeneteket nem kérek, köszönöm!
Én rendszeresen űzöm ezt.
Hol ágyban 69-ezve egymásnak, hol a zuhany alatt, amikor dugom hátulról, akkor bele a punciba, szinte az egészet, élvezi ahogy elönti a melegség. Ha a mellei között dugom akkor meg kibújik a makkom közülük és akkor engedek el egy egy spriccet, ő meg belehajol.
De volt hogy a kocsiban ült az ölembe a zippzáramat lehúzta és a már álló farkam fölé guggolva engedte el.
Sok sok brutál élmény :-).
És ilyenkor még az íze is finom, szoktam is nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!