Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szívecske alakban vérezni menstruációkor?
Az a helyzet, hogy megígértem a barátomnak, hogy legközelebb ha megvan a mensi, vérzek és szexre kerül a sor, szívecskét fog látni mikor levetkőzök előtte (ez a lényeg, a történet hosszú, most nem írom le).
Esetleg valaki tud tippet adni, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni h szívecske alakban legyen meg a vérzésem? Ötletek esetleg? Sikerült már valakinek?
(Komoly kérdés, mielőtt kételkedne valaki)
Hány éves vagy? 12?
Krumpli nyomdával. Belenyomod a betétbe, aztán a lepedőre.
Ennyi erővel mártsd bele az ujjad a vérbe és írj üzeneteket a fürdőszobai tükörben 😂 A "Nem menekülhetsz" meg a "Tudom mit tettél" mindig befutók.
Vaaaagy, rajzolgass vele szivecskéket a falra, biztos imádni fogja.
Ha majd szívecske alakút tudsz köpni, meg Mona Lisa festményt fújni füstből, akkor menni fog ez is 😂 Rajzolj rúzzsal szívecskét a betétbe és cseréld ki a normál betéted arra szex előtt.
Mondjuk speciel én inkább szívecskés betét helyett alaposan lefürdenék ha havi idején akarnék dugni a helyedben, de ti tudjátok...
Fogsz egy sablont, ami műanyag (hogy szigeteljen) és szívecske formájú lyuk van raja. Csak túl sokáig ne hagyd a megnézést, mert a nedvszívó réteg vezeti a vért, és amorf lesz.
Fene a gusztusotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!