Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció esetén hogyan oldjátok meg a szexet?
Figyelt kérdés
Tampont használók, előtte kiveszitek? Ha igen, mit csináltok, hogy addig se legyen vérzés, amíg lekerül a bugyi?
Betét esetén pedig ugyanúgy leveszitek ahogy van a párotok előtt, vagy előtte szintén eltüntetitek, hogy ne lássa a véreset? Ha utóbbi, akkor addig mit tesztek oda, hogy ne folyjon, szintén?
Hogyan lehet megoldani?
2022. máj. 13. 21:16
1/24 anonim válasza:
Tudom hogy mikor van meg a páromnak, miért kellene titkolnia hogy éppen megvan neki?
2/24 anonim válasza:
Egy igazi férfit nem zavar a vér, csak a kisfiúkat.
3/24 anonim válasza:
A zuhany alap előtte, így semmiképp nem lát semmi olyat.
4/24 anonim válasza:
Nem szoktam akkor szexelni. Hatam kozepere se.
5/24 anonim válasza:
Ugyanúgy mint máskor csak magam alá teszek egy törölközőt. Intim kelyhet használok, nyilván előtte azt kiveszem.
6/24 anonim válasza:
Nyilván nem tolom az arca elé a véres tamponom. Kimegyek a mosdóba, kiveszem a tampont, aztán szexelünk, mint bármikor máskor. Tablettával védekezek, de alapból is keveset vérzek. Letertünk egy törölközőt, és megy minden, mint mindig. Többnyire higéniai okokból zuhany után szóltunk szexelni.
7/24 anonim válasza:
Nem sűrűn szoktam olyankor, de amikor előfordult akkor persze tudta a párom, előtte zuhany, előjáték alatt vagy amíg ruhába voltam betét bent volt, utána törölközőt raktunk magunk alá, és szex után megint zuhany.
8/24 anonim válasza:
A jó katona vérben is harcol :D
Engem sosem zavart egyik nőnél sem.
De egyébként törölközőt használtunk mi is általában.
9/24 anonim válasza:
Bugyit félig letolom hátul és kutyusban. A betét hátsó véget kitûröm és a bugyi felső hátsó peremére tesszük.
Vagy: oldalt félre húzom a bugyit és mellette hatol be a párom. Ha ügyes az ember akkor nem maszatol. Max törölköző alánk, de némi gyakorlattal már az is tiszta marad
10/24 anonim válasza:
Nem szexelek ilyenkor, nekem egyáltalán nem komfortos a tudat hogy minden tiszta vér legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!