Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Csodálatos érzés adni és kapni is.
4/12 anonim válasza:
Elég érdekes érzés. Nagyon szűk. kicsit nehézkes a bejutás és nagyon türelmesnek és óvatosnak kell lenni. Rengeteg síkosítót igényel a művelet és könnyű fájdalmat okozni a legnagyobb odafigyelés ellenére is. A bejárat nagyon szorosan fogja a farkam. Nekem nem nagyon jött be, de a barátnőm imádja.
5/12 anonim válasza:
Nő vagyok, én imádom ha a férjem popsiba…
6/12 anonim válasza:
Nekem több csajjal is volt részem análszexben, de őszintén szólva nekem inkább izgalmas volt mint jó. A látvány meg a tudat hogy a csaj hagyja az nagyon felizgat, de maga az inger nekem kevesebb volt, nehezebben is élvezek úgy el. Nem arra van kitalálva, na. De attól még néha jó.
7/12 anonim válasza:
Azt hittem ezzel egyedül vagyok. Nekem is gyengébb ott egy kicsivel az inger.
8/12 anonim válasza:
Ez érdekes, nekem sokkal erősebb az inger.
9/12 anonim válasza:
1-es vagyok, üzenem annak aki lepontozott. A segglyuk fosásra való. Akinek kedve van fertőző székletből vérmárgezért kapni meg a colibaktériummal megfertőzni a hüvelyt, az csinálja análisan. Hány kislányt kellett már megműteni azért, mert szétszakadt a végbelénél valami, mert a kamasz patkánygyerek barátja análozta már 13 évesen??? Ott a cikk a neten meg kell nézni! A sok kakamániásra semmi szükség. A szexre a nemi szerv való és nem a végbél! Aki meg ezzel okoz a barátnőjének sérülést, azt kicsavart karral vinném a hatóságra testi sértésért.
10/12 anonim válasza:
Isten jó. Énnimádom kapni. Ahogy kitölt tágít valami nagy. Adniis szeretem. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!