Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Otthon szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon szerintetek mennyire gyakori, hogy az emberek elmennek STD szűrésre?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, hogy szerintem az emberek 90%-a életébe nem ment még el, holott elvileg félévente egyszer ajánlott lenne. Őszintén szólva nekem is sokáig az volt a fejemben, hogy hát kevés partnerem volt, azok se sűrű egymásutánban, mindig használtunk óvszert, mi baj lehet? És szerintem otthon a fiatalok nagyrésze ilyen alapon van ezzel.

Aztán beszélgettem valakivel aki megmondta, hogy ő is fiatal (23 éves szintén) de mióta szexel félévente jár szűrésre, mert ez így biztonságosabb neki, és tőlem is elvárta ezt mielőtt lefeküdtünk. És igazából teljesen igazat kell adjak neki. Otthon viszont ez egyáltalán nem része a kultúrának, se a (nem létező) szexuális edukációnak.

2022. máj. 16. 11:24
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok 18-25 és járok szűrésre
Nő vagyok 18-25 és járok szűrésre
Férfi vagyok 26-34 és járok szűrésre
Nő vagyok 26-34 és járok szűrésre
Férfi vagyok 35-43 és járok szűrésre
Nő vagyok 35-43 és járok szűrésre
Férfi vagyok 44-50 és járok szűrésre
Nő vagyok 44-50 és járok szűrésre
Férfi vagyok 50+ és járok szűrésre
Nő vagyok 50+ és járok szűrésre
7 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen jarnak
2022. máj. 16. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se jár senki, de mindenki meg van győződve róla, hogy semmi baja... A nők még úgy-ahogy járnak nőgyógyászhoz, de a férfiak tuti, hogy nagyon ritkán járnak, max. ha baj van.
2022. máj. 16. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Nincs olyan heteró ismerősöm, aki járna. Ez inkább a melegeknél "szokás".

Én meleg vagyok, 23 éves, minidg használtam gumit, de aztán volt egy-két alakolom amikor nem. Sikerült is összeszednem a szifiliszt, úgyhogy most járhatok 3 havonta szűrésre. Bármennyire is ápolt valaki és megbízhatónak tűnik, védekezzetek vagy menjetek el szűrésre előtte. Bárki hordozhatja tünetmentesen, aki él szexuális életet.

2022. máj. 16. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a feleségemmel rendszeresen járunk szűrésre, mivel nekünk fontos. Többesezünk. Mindenki előtte telejeskörűen le van tesztelve. Így jó a buli. Nem kell aggódnunk. Magyarokat pedig pont emiatt nem veszünk be. Egyik sem hajlandó szűrésre menni, mivel ,,Én nem vagyok beteg”. A nagy lóf*szt. Akik végül megcsinálták a tesztet (12 magyar), azok közül hármonnak nem volt semmi baja. Ezen érdemes elgondolkodni. Felelősségtelejes szexnek van értelme. Nem annak, hogy szidjuk azokat, akik odafigyelve többeseznek, alkalmi parnereik vannak stb. Mi kb havonta 1-2x megyünk szűrésre. 8 év alatt még nem volt gondunk ezzel.
2022. máj. 16. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebben járnak mint kellene. Speciel én járok, mivel 1-1 időszakban elég sok partnerem szokott lenni.
2022. máj. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!