Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon szerintetek mennyire gyakori, hogy az emberek elmennek STD szűrésre?
Azon gondolkodom, hogy szerintem az emberek 90%-a életébe nem ment még el, holott elvileg félévente egyszer ajánlott lenne. Őszintén szólva nekem is sokáig az volt a fejemben, hogy hát kevés partnerem volt, azok se sűrű egymásutánban, mindig használtunk óvszert, mi baj lehet? És szerintem otthon a fiatalok nagyrésze ilyen alapon van ezzel.
Aztán beszélgettem valakivel aki megmondta, hogy ő is fiatal (23 éves szintén) de mióta szexel félévente jár szűrésre, mert ez így biztonságosabb neki, és tőlem is elvárta ezt mielőtt lefeküdtünk. És igazából teljesen igazat kell adjak neki. Otthon viszont ez egyáltalán nem része a kultúrának, se a (nem létező) szexuális edukációnak.
Nincs olyan heteró ismerősöm, aki járna. Ez inkább a melegeknél "szokás".
Én meleg vagyok, 23 éves, minidg használtam gumit, de aztán volt egy-két alakolom amikor nem. Sikerült is összeszednem a szifiliszt, úgyhogy most járhatok 3 havonta szűrésre. Bármennyire is ápolt valaki és megbízhatónak tűnik, védekezzetek vagy menjetek el szűrésre előtte. Bárki hordozhatja tünetmentesen, aki él szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!