Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, beletiport a nőiességembe? Szerintetek túlreagálom?
Elmondtam tegnap a páromnak, hogy nehezen tudom elengedni magam szex közben, hiába vagyunk együtt már 4 éve, mert úgy érzem, teljesítenem kell. Sokat beszéltünk erről, ő elmondta, hogy szerinte a szex az érzelmekről is szól, és számára ez inkább érzelemkifejezés, ilyenkor érzi, hogy nagyon szeret és hogy én is szeretem őt. Én ezt nagyon furcsállottam, szeeintem férfiak esetén ez egy nagyon idegen álláspont. A végén szeretkeztünk, és én úgy éreztem, végre el tudom magam engedni, egészen belefeledkeztem a dologba. Éppen lovagoltam rajta, amikor azt mondta: "Sajnálom, hogy ilyen vékony a farkam, alig érezlek." Nekem ez nagyon rosszul esett, nem is folytattam tovább, hanem elsírtam magam. Utána azt mondta, hogy ez nem azért van, mert tág vagyok, hanem mert nost nem olyan kemény a farka, sokkal nagyobb szokott lenni a makkja, jobban rásimul a puncim. A kapcsolatunk alatt még sosem mondott ilyet nekem, sosem mondta, hogy nem érez, bár többször is momdta, hogy szerinte kicsi a pénisze. (Szerintem teljesen átlagis, és én mimdig érzem) Sírtam, de ő aztán még egy masik pozícióban, ahol szűkebb vagyok, betette és befejezte, bár nekem ez már fájt.
Úgy érzem, becsapott, mert ennek semmi köze nem volt ahhoh, hogy szeret-e vagy sem, és nagyon fáj, hogy éppen ilyen körülményyek közt mondta ezt.
Szerintetek túlreagálom?
20: igen, attól el tudok élvezni.
Nem vagyok troll.
"nem lehet úgy szexelni, hogy nem csinálhatja abban a tempóban meg olyan erősen, ahogy akarja."
Dehogynem! A szex KÉT emberről szól, nem csak a pasiról. Eleve, ha lovagoltál rajta, olyankor te diktálod a tempót.
"Igaza is van, ha nem élvezem, akkor az az én hibám."
Nem, nem a te hibád! Közösen kellene dolgozni rajta, hogy te is élvezd!
Ha nem mondod neki, hogy neked nem élvezetes, akkor lehet, hogy abban a hitben van, hogy minden rendben. Ha viszont szólsz neki, hogy te nem élvezed és nem érdekli, akkor egy önző bunkó a csávó és nem érdemes vele foglalkozni!
Van egy rossz hírem az elmondottaid alapján...
Egy szexbábu vagy, mert ennyire tartod magad.
Változtatnod kéne ezen, nem gondolod?
"régebben mondtam neku, de azt momdta, hogy hisztizek, és hogy baj van velem, ha nekem nem jó a normális szex."
Tehát, csak úgy normális, ahogy ő csinálja és veled van a baj, ha nem élvezed? Mondd, mégis miért vagy együtt egy ilyen önző bunkóval?!
Tudod, kedves kérdező, nálam 22 éves korom óta ALAP (!), hogy minden szexnél a nő is elélvezzen, mindegy hogy, mindegy mennyi idő alatt...
Orálozol neki... nagyszerű, aztán úgy hagy parlagon kielégítetlen?? Milyen kapcsolatban vagy te? Igenis el tudsz élvezni, akkor tessék ragaszkodni hozzá!! Egy 48 éves férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!