Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, beletiport a nőiességembe? Szerintetek túlreagálom?
Elmondtam tegnap a páromnak, hogy nehezen tudom elengedni magam szex közben, hiába vagyunk együtt már 4 éve, mert úgy érzem, teljesítenem kell. Sokat beszéltünk erről, ő elmondta, hogy szerinte a szex az érzelmekről is szól, és számára ez inkább érzelemkifejezés, ilyenkor érzi, hogy nagyon szeret és hogy én is szeretem őt. Én ezt nagyon furcsállottam, szeeintem férfiak esetén ez egy nagyon idegen álláspont. A végén szeretkeztünk, és én úgy éreztem, végre el tudom magam engedni, egészen belefeledkeztem a dologba. Éppen lovagoltam rajta, amikor azt mondta: "Sajnálom, hogy ilyen vékony a farkam, alig érezlek." Nekem ez nagyon rosszul esett, nem is folytattam tovább, hanem elsírtam magam. Utána azt mondta, hogy ez nem azért van, mert tág vagyok, hanem mert nost nem olyan kemény a farka, sokkal nagyobb szokott lenni a makkja, jobban rásimul a puncim. A kapcsolatunk alatt még sosem mondott ilyet nekem, sosem mondta, hogy nem érez, bár többször is momdta, hogy szerinte kicsi a pénisze. (Szerintem teljesen átlagis, és én mimdig érzem) Sírtam, de ő aztán még egy masik pozícióban, ahol szűkebb vagyok, betette és befejezte, bár nekem ez már fájt.
Úgy érzem, becsapott, mert ennek semmi köze nem volt ahhoh, hogy szeret-e vagy sem, és nagyon fáj, hogy éppen ilyen körülményyek közt mondta ezt.
Szerintetek túlreagálom?
Kislány, vegyél visszább a hisztiből! Pontosan az ilyen hülye picsogás miatt nem meri a legtöbb férfi kimondani azt, amit érez.
Ez a kijelentés nem rólad szólt, hanem róla. Elégedetlen magával, kevés az önbizalma. A sírás helyett inkább támogatnod kellett volna, hogy számodra nagyon jó a farka és nincs baj a méretével.
A saját fusztrációja miatt nem neked kene bőgni.
Barátomnak is vannak hogy ő kevés nekem meg stb.
A férfiaknak van teljesitmenykenyszere eleve.
Azzal hogy neked nem jo a szex, a ferfiak nyelvén azt jelenti mintha azt mondtad volna neki ő a rossz az ágyban nem tud téged kielégiteni!
Szerintem totálisan rosszul reagáltál.
Ez a párod önbizalom hiányának egy megnyilvánulása volt. Semmi több.
Egyébként elárulom, én is mondtam már ilyet a páromnak, mert éreztem, hogy lassan lelankad, nem volt semmi stimuláló...de ez ritka, átlagos a farkam, de egyébként nem csinálok ebből magamnak lelki problémát.
Ezt megbeszélni kell vele, komolyan, higgadtan, nem megsértődni...
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van, sajnos, rosszul reagáltam, mert azt hittem, miattam nem érzi és nem élvezi egyáltalán velem a szexet. Illetve mivel úgysem változtathatok azon, hogy mekkora a hüvelyem mérete, így felesleges is volt hisztiznem.
Egyébként nem mondtam neki azt, hogy nem élvezem vele a szexet, azt mondtam neki, hogy nem tudom elengedni magam, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Majd ma engedem, hogy úgy szexeljen velem, ahogy neki jó, remélem, akkor majd megbocsát és érezni fog.
Pontosan igy alakul ki az hogy a nőknek allandoan dicaergetni kell a ferfiakat(a pr.stiknál is ez alap), es jönnek azok is kesobb hogy a nők megjátszák az orgazmust is, meg nyögdécselnek összevissza a semmire.
Mert a pasiknak ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!