Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudjek vele vagy ne? Kerlek adjatok tanácsot.
Van egy pasi aki idosebb tolem de le akar velem feküdni.Nekem nincs senkim neki viszont van csaladja de mar nincsenek joba a felesegevel.
Szerinte ha mindketten szeretnenk nem kellene kihagynunk egy ikyen lehetőséget. Ti mit tennetek?
Én 19
Ő 40
Nyomassad, kell az élmény. Én is le feküdtem nem egy nálam 20 évvel idősebb nővel. Nyilván ez csak férfiaknál menő, de nem számít.
24f Testépítő bajnok 5x
Pacekom határtalan stílusom nemzetközi
Nők még egyszer mondom ne írjatok privátot mert nem válaszolok
Ha el tudod fogadni, hogy csak egy numera vagy és csak az élményre mész, akkor tedd meg, ha tényleg akarod. De ne azért, mert ő erőlteti.
Az a pasi úgyis megteszi mással, vagy már megtette előtte is, de ha zavar, hogy mást megbántasz vele, akkor ne csináld. Te mit szólnál a feleség helyében? Ha nem tetszene, akkor ne piszkáld a karmát.
Jó, ez kicsit már túlzás, de én ezt gondolom. Csak olyat tegyél, amit nem bánsz, ha veled is megtesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!