Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális és csak én reagálom túl?
A túlreagálás csak a fejemben történt meg, hogy kicsit kiakadtam és túlgondoltam, de neki nem mondtam, mivel nem tudom, hogy jogos-e vagy sem. Szóval a viselkedésemen nem látszott.
Az történt, hogy tegnap este a barátom megkért, hogy zuhanyzás után vegyem vissza a ruhámat, mert így akar szexelni (rövid szoknya, crop top, combfix volt rajtam). Vissza is vettem, majd elkezdtük, kb 5 percig ment a "ki-be szex" (de lehet, hogy kicsit kevesebb ideig), majd megkért, hogy fejezzem be szájjal. Ez is kb 5 percig tartott, majd még arra is megkért, hogy nyeljem le, holott tudja, hogy a cigi miatt utálom, mert borzasztó íze van (más bajom nem lenne vele). Aztán aludtunk.
Én arra számítottam, hogy végig az lesz, mint az elején, a ruha miatt, így fejben arra is készültem, azt vártam. Szeretek orálozni, ezzel nincs baj, csak jelenleg nem arra készültem.
Gyakorlatilag a pasid itt arra ment, hogy "használt" téged, mintha egy gyors, spontán numera lettél volna, pl. egy diszkós estén. Mint egy szerepjátékban. Nincs ezzel gond, csak annyi, hogy téged nem avatott ebbe bele. Ha jól értem a te igényeid nem is teljesültek itt. Volt esetleg orgazmusod itt? Kétlem.
Ha olykor van ilyen az belefér, de ha mindig ez van akkor gondolkozz el, hogy mi vagy te ennek a srácnak.
45F
#15, 16, 17, 23, 24: Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésre.
#14: Nem buta, hanem olyan dolgok, amiket lentebb kifejtek, de nem teljesen.
#19, 20: Mi az, hogy kiteregetni? Nem azért írtam ki a kérdést, hogy "eldicsekedjek" vele, hanem azért... nos, ami a kérdés is. Neked meg nem retardált, hanem szintén lentebb kifejtem. Legalábbis én, ő pedig egyik sem.
#22: Nem volt, de az sosincs, ez pont nem probléma.
Mindenki másnak: Tökre nem akartam ezt ide kiírni, mert egyrészt nem tartozik senkire, csak rám, másrészt nem akarom "kijátszani ezt a kártyát", harmadrészt meg tudom, hogy nagyon sokan megkérdőjeleznék, hogy igaz-e. Viszont elegem van a sok rosszindulatú kommentből, szóval leírom, hogy mi a magyarázatom arra, hogy nem mertem neki szólni se most, se sokszor máskor, se úgy általánosságban beszélni ilyen dolgokról. Feldolgozatlan trauma a (valóban) pszichopata exem miatt, aki nem elég, hogy egyszer megerőszakolt, azon kívül folyamatosan lelkileg bántalmazott, nagyrészt a szexualitáshoz kapcsolódóan. A párom és a pszichológusom is tudja ezt, viszont egyiküknek se merek beszélni ilyenekről. A pszichológussal a múltkor majdnem elkezdtünk róla beszélni, de nem ment. Ez nyilván nem ment fel az alól, hogy attól még az én dolgom lenne beszélni vele, de a rosszindulatú kommentek alól szerintem igen. Ahhoz nem is kéne felmentés. Szóval aki csak így tudja kifejezni magát, az inkább sehogy se tegye, mert k..rvára szarul esik. Köszönöm. Az értelmes, normális hangvételű válaszokra továbbra is kíváncsi vagyok. Mindegy, hogy egyetértesz-e velem, vagy sem, csak legyen normálisan megfogalmazva (pl a 17-es és a 24-es se ért egyet velem, de képesek voltak normálisan válaszolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!