Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szerintetek normális és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális és csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A túlreagálás csak a fejemben történt meg, hogy kicsit kiakadtam és túlgondoltam, de neki nem mondtam, mivel nem tudom, hogy jogos-e vagy sem. Szóval a viselkedésemen nem látszott.

Az történt, hogy tegnap este a barátom megkért, hogy zuhanyzás után vegyem vissza a ruhámat, mert így akar szexelni (rövid szoknya, crop top, combfix volt rajtam). Vissza is vettem, majd elkezdtük, kb 5 percig ment a "ki-be szex" (de lehet, hogy kicsit kevesebb ideig), majd megkért, hogy fejezzem be szájjal. Ez is kb 5 percig tartott, majd még arra is megkért, hogy nyeljem le, holott tudja, hogy a cigi miatt utálom, mert borzasztó íze van (más bajom nem lenne vele). Aztán aludtunk.

Én arra számítottam, hogy végig az lesz, mint az elején, a ruha miatt, így fejben arra is készültem, azt vártam. Szeretek orálozni, ezzel nincs baj, csak jelenleg nem arra készültem.

2022. máj. 15. 12:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hogy lenne normális az, hogy kiakadtál, amikor nem szólsz neki?
2022. máj. 15. 13:25
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem lehetne elvonatkoztatni attól, hogy nem szóltam, és csak a szituációt értelmezni? Mert a 9 kommentből egyik sem volt válasz a kérdésemre.
2022. máj. 15. 13:31
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tudunk rajtad segíteni.
2022. máj. 15. 13:33
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
Fhu de buta vagy te jó isten. Azt se érted amit írnak neked
2022. máj. 15. 13:47
 15/30 mantis religiosa ***** válasza:
69%

Nyilván jogos a kiakadásod, mert egy jó dugásra számítottál, aztán csak jól meg lettél szopatva.

Viszont egyszer, az sehányszor, hól tetted, hogy nem reagáltál, de ha ez gyakran lesz így, mindenképpen beszéljétek meg.

2022. máj. 15. 13:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálod túl. Ha nem szeretnéd lenyelni, akkor senki sem kényszeríthet rá. A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, ha nem akarod lenyelni, akkor nem kell lenyelned, mivel ez neked nem okoz örömet.

Legközelebb ezt jelezd felé, ha többször előfordul ez. Ha ezen megsértődik a csávód, akkor dobni kell a francba.

2022. máj. 15. 13:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a KÉRDÉSEDRE VÁLASZ: Nem jogos a kiakadásod. Nem mondtad meg neki, hogy hol a határa ebben a szituban. (Jogod lett volna megmondani és akkor kiakadni ha ezt nem veszi figyelembe. Értelmes partnerek ezt teszik!)
2022. máj. 15. 14:09
 18/30 anonim ***** válasza:
25%
Hány éves vagy te? Miért más mondja meg helyetted neked mi jogos? Ha engem kérdezel én ilyenbe bele se megyek, vagy utána lelkesen nyaljon ki legalább. Úgy azt mondom korrekt. De ha neked pl bejön hogy ennyire egyoldalú a szex akkor kit érdekel más véleménye?
2022. máj. 15. 14:14
 19/30 anonim ***** válasza:
63%
Ez a kérdés komoly? Kit érdekel hogy 5 percig reszelt a palid meg 5 percig szopatott mint egy rongyot, te pedig nem mertél szólni neki. Ez teljesítmény azért, mondjuk nem teregetném ki, mert nem nagy szám. Szép pár vagytok, összeilletek. 2 retardált mindig megtalálja egymást.
2022. máj. 15. 14:17
 20/30 anonim ***** válasza:
39%
Magyarán 10 percig recskázott benned a palid és az undorító ízű spermáját is lenyelette. Szuper. Mit kezdjünk ezzel az infóval? Ha nektek ennyi a szexuális kultúrátok az csak a ti bajotok.
2022. máj. 15. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!