Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rettenetesen büdös a sperma egy idő után?
Az elmúlt napokban rengeteget masztiztam és a spermám sok esetben nem a lefolyóba/WC-be engedtem, hanem egy papírba. Rengeteg sperma van benne. Ma már annyira büdös, hogy ha elmegyek mellette, akkor is megcsap egy kicsit a szaga. Én komolyan mondom, hogy vallatni lehet ezzel a szaggal. Leírhatatlanul büdös. De igazából már akkor is kellemetlen szaga van, ha néhány óra eltelik, de akkor csak akkor, ha közvetlen beleszagolsz.
Miért ilyen borzalmas?
semmilyen ereje nincs amikor bomlik
edd meg miután kijött, így nem fog bomlásnak indulni, plusz nem veszik kárba a sok értékes tápanyag
egyébként meg ha hagyod kiszáradni, nem lesz büdös
megviszgáltad már valaha milyen változásokon megy át
kispricceled akkor folyoós, utána 5-10 perc múlva bezselésedik, majd fél óra múlva elfolyósodik újra
Azért, amiért a döglött kutya bele is büdös: mert bomlik.
De ha akkora csöves vagy, hogy a genyás papírt napokig szagolgatod, életed végéig rángathatod a fitymád, a csajok messzire fognak kerülni.
#13.
Miért lenne ez csövesség?
Tisztelem a saját spermám, mert az én vagyok. Az belőlem van, az az én részem, például a nyálammal együtt.
Nem kell szagolgatnom, bent van a szekrény háta mögött egy összehajtott papírban, és amikor kedvem támad, akkor beleverem. Onnan is érzem a szobámban.
"Tisztelem a saját spermám, mert az én vagyok. Az belőlem van, az az én részem, például a nyálammal együtt."
Na akkor tiszteld a bűzét is, és ne nyávogj, ha szándékosan rohasztod hónapokig a szobában.
Amúgy a húgyod meg a szarod is rohasztod a kagylóban lehúzás nélkül, mert az is belőled van? 🤔
gyűjtsd befőttes üvegben, ne a szekrény mögött
naponta nézegetheted ahogy rohad :)
megoldás: fagyaszd le, és gyűjtsd a fagyasztóban, úgy nem fog bomlásnak indulni
ha elég sok összegyűlt főzhetsz is belőle vmi kaját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!