Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rettenetesen büdös a sperma egy idő után?
Az elmúlt napokban rengeteget masztiztam és a spermám sok esetben nem a lefolyóba/WC-be engedtem, hanem egy papírba. Rengeteg sperma van benne. Ma már annyira büdös, hogy ha elmegyek mellette, akkor is megcsap egy kicsit a szaga. Én komolyan mondom, hogy vallatni lehet ezzel a szaggal. Leírhatatlanul büdös. De igazából már akkor is kellemetlen szaga van, ha néhány óra eltelik, de akkor csak akkor, ha közvetlen beleszagolsz.
Miért ilyen borzalmas?
#2.
Ki mondta, hogy nem tanulok.
#3.
Miért lennék igénytelen?
Jó technika, hogy mindig abba verem bele. Meg amúgy is egy gyönyörű dolog a sperma, ami gyakorlatilag belőlem egy rész, aminek ereje van. Nem akarom kidobni követlen a dolog után.
#4.
Miért is?
Az sperma és nem valami márkás bor, nem kellene érlelned a lefolyóban.
Kitakaríthatnád, ahelyett hogy kerülgeted ott egész nap.
#8.
Szerintem még annál is értékesebb dolog. Az részben én vagyok, ezért hatalmas ereje van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!