Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk éreztetek már nyalás közben pisi és kaki szagot és ízt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 05:48
12/27 anonim válasza:
Persze volt, de nincs ezzel gond. Szeretem, ha büdös a picsa egy kicsit.
-Gyuri-
14/27 anonim válasza:
És a 69? Ott az orrod a lukba nyomódhat.
És az anal? Ott a csaj nyomhat egy Émbörhördöt az ágyba.
És amikor buliban/buli után rakod meg a csajt? Vagy egy dolgozó lányt kapsz el? (Mármint nem prostit, hanem szobalányt, pultost, fodrászt,...)
15/27 anonim válasza:
Van amikor minimalisan lehet érezni
17/27 anonim válasza:
Nyalogattam már pisi ízű puncikat, de ez nem volt olyan nagyon gázos azért. Az egyik csaj mondjuk közvetlenül zuhanyzás után volt, tőle azért szívem szerint megkérdeztem volna, hogy hogy szokott tisztálkodni. Volt viszont két nagyon durva eset, amikor meglehetősen fiatal lányokról volt szó és valami hányingerkeltően büdös volt a puncijuk. Konkrétan érezhető volt rajtuk, hogy soha nem használnak tisztálkodószert intim területen, max leöblítik tiszta vízzel
18/27 anonim válasza:
Fiatal lányok nem mossák ki rendesen a puncijukat, azért az elég durva. 😅
19/27 anonim válasza:
Hát engem is meglepett, hogy lehet valaki fiatalon ennyire igénytelen, ápolatlan
20/27 anonim válasza:
17.-18.-19.-ra.
Bizony! A fiatal lánykák elég..."aromásak". Egyrészt nincs intim higiéniai kultúrájuk, amin sokat segít, ha van érett férfi partnerük, akivel közösen zuhanyoznak... Másrészt a hormonok miatt.
És az izzadságuk is tud büdös lenni, főleg a kis talpijuk.
De...a Pálpusztai sajt is milyen finom pedig. >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!