Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jártatok már úgy,hogy nyalás közben éreztétek,hogy iszonyatosan büdös a lány popsi lyuka?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 04:29
1/13 anonim válasza:
😂😂😂😂 igénytelen nővel nem voltam és nem leszek. Te natúr a szoktad nyalni a nőt, nem tisztálkodik nagy dolog után? Megérdemled.
2/13 anonim válasza:
igen és kinyaltam neki a popsiát is :)
3/13 terminator9000 válasza:
Best ha még szőrös is :D
4/13 anonim válasza:
Előző pasim folyton azt kérte hogy ne fürödjek előtte, és attól meg egyenesen oda volt, amikor közben az orra alá durrantottam 😁😁
5/13 anonim válasza:
Baratnom popsilyuka rendszeresen kakis kicsit ahogy lehuzom a tangat.
De sosem budos. Es mindig kinyalom a popsilyukacskajat. :)
6/13 anonim válasza:
Ígényes csaj lehet, veled együtt.
8/13 anonim válasza:
Milyen igénytelen nők vannak, ha igaz egyáltalán amit írt az #5-ös. Vannak bajok!
9/13 anonim válasza:
Mi abban az igénytelen?
Te minden kaki utan feneket mossz? :)
Egy hoddzu napos munka utan nyulj csak a popsilyukadhoz, huzd vegig rajra az ujjacskad, oszt szagold meg! Ha kakiltal is olyan lesz, hiaba torolted ki reggel mondjuk rendesen, de h nem kakiltal furdes ota, estere ha igy csinalsz az ujjaddal, kakiszagu lesz a popsilyukad. Es tudod miert? Mert azzal kakilsz, hajolgatsz egesz nap, a popsilyukad meg egesz nap pumpalo mozdulatokat tesz eszrevetlenul is, igy kakiszagu lesz nap vegere, barmit is teszel… meg h tagadod, akkor is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!