Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első análhoz mit ajánlotok? N24
Minden tippet elfogadok! :)
Melyik ilyenkor a "legjobb" póz? :)))
Hason fekve, oldalt fekve talán a legjobb.
Mire figyelj?
- A legfontosabb: Higiénia, Fokozatos tágítás, Síkosítás,
- Partner mire figyeljen: óvatos, figyelmes legyen. Ne durvuljon be. A tempót csak fokozatosan növelje.
- Az anál az utolsó legyen a szexben. Utána alapos mosakodás kell a párodnak. Ha berakja a hüvelyedbe, akkor nagyon szép fertőzést szedhetsz össze. Gumi ajánlott amúgy hozzá.
- Síkosítóból a szilikonosat szeretem. Az nekem jobban bejött
- Lazulj el. Ha nem vagy laza, akkor nagyon fájdalmas tud lenni.
...hogy el se kezd.
Nekem a második műtét jön, végbélrepedés miatt.
output-input!
Egyébként egy ivós estét ajánlok előtte, hogy ellazulj.
Amikor mi probáltuk a csajommal, neki a misszionáriusban nem jott be. Faraszto volt neki análnál felhuzni a lábát és feszítette is ot. Nálunk a kutyapoz vált be a legkonnyebb behatolási modnak a popsiba. Azt mondta, hogy ott nem feszult semmije és úgy volt a legkényelmesebb.
Ami meg fontos hozzá, sok sikosito, elojáték, tágitás, es folyamtos kommunikácio, hogy neked hogy esik, és mikor szabad tovább lépni és mikor finomabbak, erosebben. Így tomoren ennyi a lényeg. Fogjátok fel játéknak, és majd a tested jelzi, hogy mi hogy esik. De az a legfontosabb, hogy te ezt állandoan továbbítsd a pasidnak, és ha odafigyel rád, akkor minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!