Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális izgat a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális izgat a feleségem növére!?

Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen szituációban sose lenne semmi mert ennyire vagyok intelligens de azért nehez hogy ilyen csinos:D
2022. máj. 12. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Engem meg a párom húga.

A múltkor ők kint voltak a teraszon, én benn a szobában, nem lehet belátni...3 perc alatt élveztem, miközben ők kint dumáltak... jó volt,de rossz is.

2022. máj. 12. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
csinos a huga?
2022. máj. 12. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
nekem az szokott ilyen helyzetben bejönni, hogy néhányszor jól kifantáziálom magam az illetőről, és utána már nem is olyan érdekes.
2022. máj. 12. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Én is voltam ilyen helyzetben, szerencsére nyitottak voltak a hármasra!
2022. máj. 12. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
1%

Ez ciki. Az még nem volna probléma, hogy szexelsz egy másik nővel aki tetszik, de az azért nem várható el, hogy a feleséged elviselje, hogy a testvérével szexelsz.

Keress egy prostit, aki nagyon hasonlít a testvéréhez, hátha az segít.

2022. máj. 12. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Ismerős, én a barátom öccsével vagyok így😅 szerintem ilyen szituban nincs jó megoldás.
2022. máj. 12. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem anno az exem anyukája jott be nagyon. Fiatalon szult az anyukája. Szokott is hívni szaunázni magával, de soha nem mertem elmenni vele. Terméstesen csak simán relaxálni akart, semmi sexulis toltet nem volt benne. Azt csak én gondoltam volna bele szivesen :D
2022. máj. 12. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

2# igen, mindketten azok, de kicsit másképp...

1# es

2022. máj. 12. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az exem lánya volt az sokáig aztán megvolt Ö is....
2022. máj. 13. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!