Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti egy átlagos napon hányszor gondoltok arra, hogy de jól esne leszopni egy szép kívánatos péniszt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 20:26
2/10 anonim válasza:
Most hagytam abba a gyógyszert. Úgy felkavarta a hormonjaimat ahogy ürül ki, hogy kb. minden kicsit is csinosabb pasinál vetkőztetős nézésem van. :D Rohadt kellemetlen, mert nyilván nem akarom és tehetem meg mindet ami eszembe jut, csak az agyam játszik!
3/10 anonim válasza:
Gyakran rám tör napközben is amikor nem dolgozom ez az érzés. Ez nem azt jelenti, hogy meg is teszem persze. De a gondolatban megvan
4/10 anonim válasza:
Arra hogy egy f.szt 0.0, arra hogy egy helyes pasival ágyba bújni - na ez már elő szokott fordulni a nőknél.
6/10 anonim válasza:
Változó, főleg attól függ, mennyire vagyok elfoglalt, lekötött agyilag. Meg persze hogy a hónap melyik részén tartok éppen "hormonálisan". Van hogy sokszor, van hogy egyszer se. De kb minden nap van a számban legalább egyszer, szóval jól vagyok. :)
7/10 anonim válasza:
Nekem ez fura. Ha szex hiányos vagyok akkor egy jó szeretkezesre vágyom, amitől kielegulok. Az orális szex kellemes, kölcsönös előjáték, amit az ember ad mert a partnernek jó. És viszonzaskepp én is kapom ami szintén nagyon jó. Nade, hogy csak úgy sz.pjak? Akkor az én kielegulesem hol marad?
8/10 anonim válasza:
#7: nincs ebben semmi fura, én imádom, minden viszonzás nélkül is.
Én a szexet sosem patikamérlegen mérem, hogy annyiszor lehet jó neki, mint nekem. Nekem meg abból hiányzik az önzetlenség, hogy ha mindig mindenben azt figyelem, tuti ugyanannyi orgazmusnál járunk-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!