Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogyha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha a barátom farka nem indít be engem mert látványra nem kívánatos számomra?

Figyelt kérdés
A szex remek közöttünk de nincs olyan érzésem, hogy a nyálam is elcseppen, ha csak rá gondolok és állandóan a számba venném és szopnám, nyalnám.
2022. máj. 1. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

És más farkára ránézve(képen) megvan azaz érzés, hogy elcseppen a nyálad?

Csúnyán hangzik, de ha fontos neked ez az érzés akkor válts párt.

2022. máj. 1. 23:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Másokkal megvan ez az érzés bennem, ezért rossz ez nekem.

Szeretem őt szopni is, de inkább csak azért csinálom mert ez neki jól esik és nem azért mert nem bírom ki hogy ne vehessem a számba

2022. máj. 1. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Megmondom az igazat, lehet leszólnak/lepontoznak most engem, de akkor ismerkedj másokkal is és ha úgy érzed válts partnert😊
2022. máj. 1. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Közelítsd meg új technikával a dolgot, pl.: lábbal:). Legalább te dominálsz felette.
2022. máj. 1. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy fent is leírták, ha nem kívánod tiszta szívedből a párod mindennel együtt és a negatív érzetek hangsúlyosabbak a pozitívaknál... hát ja akkor kell elgondolkozni van-e értelme folytatni a dolgot (később sem lesz jobb, belevágnátok olyan dologba aminek már az alapjai elég ingatag lábakon állnak).
2022. máj. 1. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Az a helyzet, hogy ez igenis fontos. Nyilván a méret is, de kívánatosnak is kell lennie, mégiscsak fontos része a szexnek. Gondold át, ezt hosszú távon így el tudod e képzelni.
2022. máj. 2. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Konkrétan mi a probléma látványra a párod farkával?
2022. máj. 2. 00:41
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem nézegetni kell
2022. máj. 2. 06:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ez az érzés annyira fontos neked, akkor szakíts és keress mást.
2022. máj. 2. 09:02
 10/10 Oldfire ***** válasza:
Nem szereted igazán a párod. Mert ha szeretnéd, a farkát is elkellene fogadnod. Hiszen a farka is ő maga. Ne maradjatok együtt
2024. jan. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!