Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki manapság, ha a férfi vagy a nő szőrös?
Egyáltalán nem ciki, én a szőrös péniszt szeretem!
L
En imadom a szoros ferfiakat! (Na jo, a zacsirol azert leszedheti, hogy ne a szort nyalogassam.)
Magamon viszont nem szeretem a szort sehol.
Mert sokan vagyunk akiknek minden szempontból (kényelmi, esztétikai, szexuális, higiéniai stb) jobban megfelel a csupasz.
Mellesleg akik itt azt írják, ez egy új divat, meg szépségipar stb, azok semmit sem tudnak a témáról.
A szőrtelenítés évszázadokra nyúlik vissza, nem mostani találmány...
A lényeg azonban az, hogy ez is - mint sokminden más - egyéni preferencia kérdése. Aki csupaszon szereti, szőrtelenítsen, aki meg szőrösen, az ne. De ahhoz senkinek nincs joga, hogy elvárja a másiktól, milyen legyen. Nekem még egy pasim se panaszkodott hogy csupasz, de magam miatt ilyen, szóval ha szőröset akarna, keressen mást. Ahogy nekem is jobban bejön, ha a pasinak sem szőrös a farka, de ha szőrös lenne, és nem is akarja leborotválni, szíve joga. Max nem illünk össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!